Ordu İş İlanları

Şehir: Ordu

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider firması için Yaya Saha Temsilcisi (Yaya Merch) arayışındayız; Tanzim - teşhir uygulamalarının yapılması, Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek..

Ordu / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Ordu / Merkez Bernardo

Mutfak ve sofra ürünleri konusunda sektörün lider markalarından biri olan .Bernardo •Sofra/Mutfak ürünleri satışı konusunda çalışacak, bu konuya ilgi duyan, •Perakende Mağazacılık sektöründe satış konusunda tecrübeli, bu sektörde kariyer hedefleri olan, •Enerjisi ve güler yüzü ile..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

Ordu / Tümü CRT HUMAN

Kurumsal firmalara filo motosiklet kiralama ve dağıtım partnerliği yapan Sektöründe Lider Firmamız bünyesinde, devam eden ve başlayacak olan projelerimizde görevlendirilmek üzere A2 ehliyetli Moto Kuryeler aranmaktadır. GoFilo A2 ehliyetli personeller arıyor... ..

-Tercihen, Endüstri Meslek Liseleri, Teknik Lise veya Meslek Yüksek Okullarının Mekanik ya da Elektronik bölümlerinden mezun, (çıraklık eğitimi dahil), -Bilgi Teknolojileri, Mekanik bakım onarım konularına tecrübeli, -En az 2 yıl deneyime sahip MS Office programlarını kullanabilen,..

Ordu / Tümü Mass Direct

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz bir temizlik ürünleri firması için; Market sektöründe tecrübeli, İnsan ilişkileri başarılı, ikna kabiliyeti yüksek, Dış görünümüne önem veren, diksiyonu düzgün, Rut planı dâhilinde mağazaları ziyaret edecek, Reyon tanzim ve teşhir çalış..

Ordu / Merkez Bekbars

Araç Boya koruma ve Detaylı Temizlik koltuk yıkama yapmasını ve özellikle kaput filmi çekmesini bilen çalışma arkadaşı alınacaktır...

Ordu / Tümü HALKA GRUP

lider müşterimiz için ORDU BÖLGESİNDE görevlendirilmek üzere; • Rut planı dâhilinde mağazaları günlük ziyaret edecek, • Reyon tanzim ve teşhir çalışmaları yapacak, • Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksikleri giderecek, • Sipariş oluşturup ve takibini yapacak,..