Ordu İş İlanları

Şehir: Ordu
Ordu / Tümü AssisTT

Türkiye’nin en büyük çağrı merkezlerinden biri olan AssisTT A.Ş. bünyesinde, Ordu lokasyonumuzda, “ Türk Telekom İnternet (TTNET) İnbound Müşteri Temsilcisi" pozisyonunda çalışacak takım arkadaşları aramaktayız. Diksiyonu düzgün, En az lise mezunu, 18-35 yaşları arasında,..

Ordu / Tümü Gratis

İş Açıklaması Ordu Ünye'da mevcut olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir şe..

Ordu / Tümü Dmx Kozmetik

Türkiye Genelinde satış ekibi yönetebilecek seyahat engeli olmayan ikna kabiliyeti yüksek prezantabl satış temsilcileri (kozmetik-çanta-iç giyim)..

Ordu / Tümü Gratis

İş Açıklaması Fatsa'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir..

Ordu / Tümü Gratis

İş Açıklaması Fatsa'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, Mağazanın genel ..

BAYAN HAZIR GİYİM MAĞAZAMIZDA , diksiyonu düzgün,ikna kabiliyeti yüksek, insan ilişkilerinde başarılı,temsil yeteneğine sahip, ordu da ikamet eden...

Ordu / Merkez Samcity Rent A Car

Ordu havalimanından uçak saatlerinde araç teslim edecek teslim alacak araç bakımlarıyla ilgilenecek arkadaşlar aranmaktadır gerekirse şehir dışından da araç teslim almalar ve teslim etmeler olabilir. Askerliğini yapmış ve iyi derecede araç sürebilme nitelikleri aranmaktadır . Gerekli iş tanımı detay..

Ordu / Tümü Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Gemi Adamı Personelleri Alınacaktır. Yüksek Gelir Hedefleyen (1.250 TL/USD – 3.000 TL/USD) Tüm Sosyal Haklarla Çalışmak İstey..

Ordu / Tümü Fillo Logistics

Ordu Birimimizde Kurye olarak görev alacak çalışma arkadaşları aramaktayız. *En az ortaokul mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, *Ekip çalışmasına yatkın, *Yoğun beden gücü ile çalışabilecek, *Yükleme-boşaltma işlemi yapabilecek, *Esnek çalışma saatlerine ..

Ordu / Tümü Gratis

İş Açıklaması Ordu'da yeni açılacak ve mevcut olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları..