Ordu İş İlanları

Şehir: Ordu
Ordu / Gürgentepe Hacılar Pvc Pencere

1000 ila 1500 tl artı sigorta artı yemek pvc ustası arıyorum..

Ordu / Fatsa Bahariye Ozlem Halı

BAHARİYE HALI VE HALI AKSESUARI DÜKKANIN Da işletmeci olarak kendı dukkanı gibi çalıstıracak kişi aranmaktadır. FATSA ORDU..

Ordu / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıOkula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey... Bu düşün ilham kaynağı ‘doğa`ydı. Bugün 100’den fazla kampüsümüzde 10.000’i aşkın çalışanımızla “MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR” felsefesiyle Türkiye’ni..

İş TanımıOrdu' da birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,    Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat işlemlerini gerç..

Ordu / Gülyalı Kahve Vadisi

ordu giresun havalimanında bulunan kahve vadisi işletmemize barista alıncakdır...

İş TanımıOrdu/ Fatsa 'daki birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan NiteliklerEn az lise mezunu, En az C sınıf ehliyetli, 35 yaşını aşmamış, ..

İş Tanımı- Ordu da açılacak 4 yıldızlı otelimizde görev alacak Genel Müdür aramaktayız - Otel, Yiyecek-İçecek ve Eğlence sektöründe minimum 10 yıl deneyimli - Tercihen zincir otel deneyimi olan - Yönetim sistemlerine hakim, müşteri odaklı, planlı ve hı..

Ordu / Fatsa Yüksel Öztürk

muhasebe bürosunda çalışmak üzere..

İş Tanımı  Direkt Satış ekiplerinde, belirlenen hedefler doğrultusunda, potansiyel müşterilere ulaşarak satış yapmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak.Aranan Nitelikler • Tercihen üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden ya da ..

İş TanımıOrdu'daki birimlerimizde görev yapmak üzere;   Birimin ekipman ve personel yönetiminin sağlanması, Çalışanlar arasında takım ruhunun oluşturularak, motive edici çalışma ortamının yaratılması, Müşteri beklen..