Osmaniye İş İlanları

Şehir: Osmaniye
Osmaniye / Merkez Patiska Nostalji

PARK AVM STANDIMIZDA PART TİME ÇALIŞMAK ÜZERE BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR..

Osmaniye / Tümü Körfez Denizcilik

KÖRFEZ DENİZCİLİK (25 Yıllık Sektör Tecrübesiyle) Yurtiçi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. aşçı AşçınYardımcıları personel kadrolarında; 2500-3500 TL ve DOLAR ara..

Osmaniye / Tümü Körfez Denizcilik

KÖRFEZ DENİZCİLİK (25 Yıllık Sektör Tecrübesiyle) Yurtiçi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı Vasıfsız personel kadrolarında; 2500-3500 TL ve DOLAR arası Kaz..

12 Yıllık Tecrübeye Sahip ve yaklaşık 35 e yakın çalışanımızla Sektörlere Çevre ve Maden Danışmanlığı ile Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Hizmetleri vermekte olan firmamızda çalışacak, * Diksiyonu düzgün * Dış görünümüne özen gösteren * Aktif Olarak araç kullanabilen ve seyahat engel..

Osmaniye / Tümü Ekol Denizcilik

EKOL DENİZCİLİK ( 25 YILLIK TECRÜBEMİZ İLE ) *** ACİL *** YURT İÇİ VE YURT DIŞI (ULUSLARARASI) GEMİ VE ÖZEL YATLARDA GÖREV ALACAK PERSONELLER ARANMAKTADIR. GEMİ VE YATLARDA ÇALIŞABİLİR, DENİZLERDE İYİ BİR KAZANÇ VE MESLEK EDİNEBİLİRSİNİZ. MA..

Osmaniye / Merkez Nur Emlak

Ofis işleri ile ilgilenecek bayan eleman aranıyor..

İsim-Tescil.NET Bilişim Hizmetleri; Web tasarım hizmeti veren firmamızda Ofiste Telefonlara bakacak, İlgili firmaları internetten araştırıp telefonla pazarlama ve destek elemanlarıma randevu alacak ve aldığı randevuları ilgili personellerimize bildirecektir. Diksiyonu düzgün Konuşma v..

Osmaniye / Tümü Gümüşay Grup

OSMANİYE CEVDETİYE MEVKİİNDE BAŞLAYACAK OLAN PROJEMİZDE, PREFABRİK KONTEYNER TOPARLAMA VE MONTAJ İMALATINDA ÇALIŞABİLECEK MATKAP KULLANABİLEN, SİLİKON ÇEKEBİLECEK VE RÜTUŞ YAPABİLECEK, VASIFLI VEYA VASIFSIZ PERSONELLER ARANMAKTADIR. İLETİŞİM : UĞUR..

Osmaniye / Merkez Exrom Yazılım

Html5, css, php, aspx kodlarını tanıyan.. Sorunla karşılaştığında pratik çözümlerle sorunu giderebilen.. Hayal gücü iyi, zeki ve işlerinde düzenli olan.. Ekip çalışmasına yatkın.. Güler yüzlü, temiz, giyimine önem veren takım arkadaşı arıyoruz.. Ücret konusunda y..

Osmaniye / Kadirli Zen Bayan Kuaför

İŞTEN ANLAYAN ÖZELLİKLE BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR MANİKÜR PEDİKÜR BİLİYORSA ÜCRETİ ONA GÖRE ARTACAKTIR. İŞ YERİMİZ OSMANIYENIN KADİRLİ İLÇESİNDE...