Osmaniye İş İlanları

Şehir: Osmaniye

İş Tanımıİşin Özeti   Yiyecek üretimi.   Sorumluluk Alanı   Sıcak&Soğuk yiyecek içecek ürünleri.   İşin Tanımı   Malzemelerin ..

İş Tanımıİşin Özeti   Ürünlerin/hizmetlerin sunulması.   Sorumluluk Alanı   Spa misafirleri. Spa ürünleri/hizmetleri.   ..

İş Tanımıİşin Özeti   Ürünlerin/hizmetlerin sunulması.   Sorumluluk Alanı   Fitness misafirleri ve otel misafirleri. Fitness ürünleri/hizmetleri.   Hizme..

İş TanımıOsmaniye ilindeki birimlerimizde Motorlu Operasyon Elemanı olarak görevlendirmek üzere,    Motorsiklet ile kargo alım ve dağıtımı yapacak, El terminali üzerinden operasyonel işlemleri gerçekleştirebilecek, ..

Osmaniye / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SE..

İş TanımıMedikal cihaz üretiminde dünya lideri olan BTL‘nin www.btlnet.com Türkiye şubesi, Akdeniz bölgesi; özellikle Antalya, Adana, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye illeri için MEDİKAL SATIŞ TEMSİLCİSİ ARAMAKTADIR. ..

Osmaniye / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın AKDENİZ  bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

Osmaniye / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıOkula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey... Bu düşün ilham kaynağı 'doğa'ydı. Bugün 100'den fazla kampüsümüzde 10.000'i aşkın çalışanımızla "MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR" felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşı..

İş TanımıOsmaniye birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan NiteliklerEn az lise mezunu, En az C sınıf ehliyetli, 35 yaşını aşmamış, S..

İş TanımıG4S Güvenlik Hizmetleri A.Ş Bünyesinde Osmaniye'de yer alan projemiz için Güvenlik Şefi arayışımız yer almaktadır.Aranan Nitelikler 1-5188 Silahlı Güvenlik Kimlik Kartına Sahip, 2-Tercihen Asker Emeklisi,Polis Emeklisi , ..