Osmaniye İş İlanları

Şehir: Osmaniye
Osmaniye / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

İş Tanımıİkiler’e ait Osmaniye mağazamızda  görev alacak;   • Tercihen perakende sektöründe satış deneyimi olan,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde..

İş Tanımıİkiler’e ait Osmaniye mağazamızda görev alacak;   • Perakende sektöründe satış performansı yüksek,• Sektöre ilgi duyan, bu sektörde kendini geliştirmek ve öğrenmek isteyen, gelişime açık olan,• İnsan İlişkilerinde başa..

İş Tanımıİkiler'e ait Osmaniye mağazamızda görev alabilecek;   • Tercihen sektörde deneyimli,• Temsil Yeteneği ve İletişim becerisi yüksek,• Müşteri ihtiyaçlarını iyi analiz edebilen,• Planlama ve Organizasyon yeteneği güç..

Osmaniye / Tümü ADK İNSAN KAYNAKLARI

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Osmaniye / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık HizmetleriPar Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye g..

Osmaniye / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıOsmaniye Masal Park Şantiyemizde görev yapacak muhasebe, personel ve maliyet işlerini takip edecek personel alınacaktır.   Proje ile ilgili görsel sunuma aşağıdaki linkten ulaşılabilir; https://www.youtube.com/watch?v=4WrW0uXkZLM  ..

Osmaniye / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı      Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans; kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri ve sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşteril..

İş Tanımı  LÜTFEN İLANI OKUMADAN BAŞVURU YAPMAYINIZ      BELİRTİLEN İLLERDE İKAMET EDEN YADA EDEBİLECEK BAYAN ARKADAŞLAR TÜM TÜRKİYE İÇİN SEYAHAT VE KONAKLAMA ENGELİ OLMAYAN  EĞİTİM KURUMUMUZ ADINA SAHADA EV ZİYARETLERİ YAPARAK ÖĞRENCİ BİLGİSİ  ANKETİ YAPABİLECEK BAYA..

İş TanımıGSM HAT SATIŞLARIAranan NiteliklerEN AZ LİSE MEZUNUAKTİF SATIŞ YAPABİLECEKTERCİHEN SÜRÜCÜ EHLİYETİ OLAN..