Osmaniye İş İlanları

Şehir: Osmaniye

İş Tanımı1984 yılından beri Dershane ve okul tecrübesiyle Özel Çukurova Eğitim Kurumları sektörün öncüleri arasındadır.2015-2016 eğitim öğretim döneminde Tarsus-kozan-kadirli deki okullarımızda YGS /LYS ALANINDA  çalışabilecek  deneyimli ekip arkadaşı arıyoruz...

İş Tanımı1984 yılından beri Dershane ve okul tecrübesiyle Özel Çukurova Eğitim Kurumları sektörün öncüleri arasındadır.2015-2016 eğitim öğretim döneminde Tarsus-kozan-kadirli deki okullarımızda İlköğretim ve lise  ALANINDA  çalışabilecek  deneyimli ekip arkadaşı arıyoruz...

İş TanımıDEPO ELEMANI Genel NiteliklerLise mezunu ,Fiziksel olarak çalışabilecek,Takım çalışmasına uyumlu,18-25 yaş aralığında,Bay.Aranan Niteliklerİş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden,..

İş TanımıDedeman Osmaniye Otel'imiz için;    1- Görevinin gerektirdiği Eğitim seviyesine sahip (Üniversite, Yüksek Okul ve gerekli sertifikalar)  2- En az 3 yıl 5 yıldızlı otellerde aynı (Teknik Müdür) görevde bulunmuş  3- Uzun..

Osmaniye / Tümü PAR DANIŞMANLIK

İş TanımıPar Sağlık & Danışmanlık Hizmetleri Par Danışmalık Bürosu, değişen yerel ve uluslararası mevzuatlara uyum sağlayarak, Türkiye’de ve yurtdışında yer alan tüm sağlık kuruluşlarına, sağlık hizmetlerinin her alanında danışmanlık hizmetleri sunan, Türkiye ..

İş TanımıÖzel Çukurova Okulları 32 yıllık deneyiminden aldığı güçle hızla büyüyen bir kurumdur. Okulumuzun Osmaniye-Kadirli ilçesinde Anaokulu-İlkokul, Ortaokul, Lise ve Temel Lisesi bulunmaktadır. Adana-Kozan ilçesinde Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Temel Lisesi bulunmaktadır..

İş Tanımıİşin Özeti   Günlük işlem/hesap kontrolleri. Stok sayımlarında görev alınması ve sonuçlandırılması. Sabit kıymet sayımlarında görev alınması ve sonuçlandırılması.   Sorumluluk Alanı..

İş Tanımıİşin Tanımı   Misafirin karşılanması, rezervasyon teyit bilgilerinin/belgelerinin ve kredi durumunun kontrol edilmesi, giriş kayıtlarının yapılması ve giriş işlemlerinin sonuçlandırılması. Misafirlerin yerel para talepler..

İş Tanımıİşin Özeti         Odaların misafir kullanımı için hazır hale getirilmesi.   Sorumluluk Alanı         Odalar.       Temizlik, kullanım malzemesi ve misafir malzemesi ..

İş Tanımıİşin Özeti   Ürünlerin/hizmetlerin sunulması.   Sorumluluk Alanı   Otel misafirleri. Satış noktasında sunulan yiyecek ve içecek.   İşin Tan..