Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman
Sakarya / Serdivan Altınköşe

A2 ehliyetli ve deneyimli arkadaşlarla işletmemize değer katmak istiyoruz...

Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun “Sakarya/Hendek” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; Tercihen en az lise mezunu, En az 2 yıl depo iş deneyimine sahip, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, Gerektiğinde ..

Sakarya / Adapazarı Birlik Tms Teknik Kalıp

Firmamız bünyesinde çalışacak vasıflı veya vasıfsız eleman ihtiyacımız vardır..

Sakarya / Sapanca CARREFOURSA

Sakarya'da bulunan Adapazarı Karasu ve Sapanca Kırkpınar CarrefourSA mağazalarımızda sezonluk eleman olarak görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin..

Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun “Sakarya/Hendek” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; En az lise mezunu, Depo işletim sistemleri konusunda tecrübeli, MS Office programlarını kullanabilen, Takım çalışmasına yatkın, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabile..

Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ” Sakarya - Hendek ” lokasyonlarında görevlendirilmek üzere; * Forklift ve Reach Truck kullanımı konusunda tecrübeli, * Forklift ehliyeti olan, * Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Akyazı veya Hendek' te ikamet e..

Sakarya / Adapazarı CARREFOURSA

Adapazarı Ada Center Hiper CarrefourSA marketlerimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak engelli takım arkadaşı arıyoruz. Aranan Nitelikler * Yasa gereği engelli kadrosuna uygun olan, * Yoğun iş temposunda çalışabilecek, * Takım..

Sakarya / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SAKARYA İÇİN BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 30 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu • Dış görümüne önem gösteren • Bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan fir..

Sakarya / Adapazarı Bizim Servis A.Ş

İş Açıklaması: Sakarya - Akyazı' da bulunan Gıda Fabrikasında, Üretim hattında çalışacak Engelli Eleman alınacaktır. Çalışma yeri Akyazı' da olup; Akyazı, Hendek, Adapazarı, Geyve istikametlerine personel servisleri temin edilmektedir. İstenen Yetenek ve..

Sakarya / Erenler ARF GROUP

SAKARYA , HENDEK Bölgesinde bulunan Lojistik depoda görevlendirilmek üzere ; 8 saat 3 vardiya çalışabilecek FORKLİFT OPR. Sabıka ve sağlık problemi olmayan , Bu bölgede ikamet eden, Maaş - AGİ - Yemek - Serviz - Performans ve devamlılık pirimi Hendek ve ..