Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman
Sakarya / Hendek Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit Sarayı, düny..

Sakarya / Erenler Bağışoğlu Gıda A. Ş.

BAĞIŞOĞLU GIDA TİC VE SAN AŞ olarak 1974 yılından bu yana meşrubat ve Gıda sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere MUHASEBE PERSONELİ aramaktayız - Adapazarı'nda ikamet eden - Erkeklerde askerliğini tamamlamış olaması gereklidir - En a..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet n..

Sakarya / Erenler Ertürk Otomotiv

ŞİRKETİMİZ SERVİS DEPARTMANINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ÖĞRENMEYE AÇIK,ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ ŞİRKET ÇALIŞMA SAATLERİNE ÖZEN GÖSTEREN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ...

Sakarya / Serdivan Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Sim..

Sakarya / Adapazarı Aca Özel Güvenlik

SAKARYA - HENDEK OSB'de yeni başlayacağımız projemizde çalışacak ÖGG kimlik kartı olan, Tecrübeli Özel Güvenlik Görevlileri aranmaktadır. ( MAAŞ + AGİ + SGK + YEMEK + YOL )..

Sakarya / Tümü CARREFOURSA

Adapazarı Agora Avm CarrefourSA Süper marketimizde görevlendirilmek üzere, Balık Reyon Görevlisi pozisyonunda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Aranan Nitelikler - Dinamik bir ortamda çalışacak, - Çağdaş, güvenilir, özgüvene ve..

Sakarya / Tümü CarrefourSA

İş TanımıSakarya Hendek ve Sakarya Merkez  CarrefourSA Süper marketlerimizde  görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.   Kasa Elemanı:Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir..

Sakarya / Adapazarı Çoklar Kuyumculuk

tercihen üniversite mezunu enaz lise.kuyum mücevher sektöründe deneyimli iletişimi güçlü ikna kabiliyeti yüksek esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek ms office programlarını etkin kullanabilen. bay ,bayan satış temsilcisi aramaktayız...

Sakarya / Tümü CARREFOURSA

Sakarya Hendek ve Sakarya Merkez CarrefourSA Süper marketlerimizde görevlendirilmek üzere, aşağıda belirtilen pozisyonlarda tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldı..