Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman

SAKARYA-SERDİVAN da bulunan Konak hastanesi projemiz için özel güvenlik kimlik kartına sahip personeler alınacaktır...irtibat no: serkan kaymak SAKARYA BÖLGE SORUMLUSU 05422882467..

ümraniye'de bulunan iş merkezimiz bay güvenlik kimlik kartlı personeller dudullu da bulunan fabrika projesine bay güvenlik kimlik personeller gebze organizide bulunan fabrika projelerine bay güvenlik personelleri gebze de bulunan fabrikalara emekli bay güvenlik..

Sakarya / Arifiye Arifiye Çiçekçilik

Firmamızda görevlendirilmek üzere: -Üniversitelerin Peyzaj Teknikerliği veya Ziraat Teknikerliği bölümlerinden mezun -MS Office Programlarını iyi derecede kullanabilen -B Sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen -Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatl..

Sakarya / Arifiye Arifiye Çiçekçilik

Firmamızda görevlendirilmek üzere: -Üniversitelerin Ziraat Fakülteleri nden mezun. -B Sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen -Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, -Takım çalışmasına uygun, sorumluluk sahibi, -Asker..

Sakarya / Tümü LORİS PARFUM

İş Tanımı Mağaza içi satış faaliyetlerinde bulunmak, Merkezden gelen ve mağaza sorumlusunun verdiği talimatlara uymak, Mağazanın düzen ve temizliği konularında çalışma arkadaşlarına yardımcı olmak,..

Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun “Sakarya/Hendek” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; Tercihen en az lise mezunu, Tercihen en az 1 yıl depo iş deneyimine sahip, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, Gere..

Sakarya / Tümü CARREFOURSA

Sapanca Yağcılar da bulunan CarrefourSA süper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Reyon Elemanı: Şarküteri, Gıda ve Gıda Dışı reyonları için; mağazada satılan gıda, temizlik, giyim, vs. gibi ürünlerin raflara yerle..

yeni acılacak işyerımızde bızımle beraber tam zamanlı calısacak satıs ekip arkadası aranmaktadır...

Sakarya / Tümü Akdemir Gümrük

FİRMAMIZA Gümrük Müşavirliği ve Lojistikte Ankara ve Civarında Pazarlama Yapacak Tecrübeli Bay ve Bayan Aranmaktadır...

Sakarya / Adapazarı Çelik Elektrik

ELEKTRİK VE AVİZE MAĞZAMIZDA SATIŞ-MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ ARANIYOR güleryüzlü konuşkan ikna kabiliyetli bay elemanların askerliğini yapmış olmalı. NOT BAY EMEKLİDE OLABİLİR BAŞVURULAR ŞAHSEN ...