Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman
Sakarya / Adapazarı Sgm Motosiklet

Şehirler arası yedek parca dağıtım ve pazarlama alanında faaliyet gösteren firmamızda 25-35 yaş arası daha önce bu alanda görev almış aday arayışımız vardır. BAŞVURULAR İLANDA YER ALAN TELEFON NUMARASI ÜZERİNDEN ALINACAKTIR...

Sakarya / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE BURSA BÖLGE İÇİN BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 30 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perake..

Sakarya / Sapanca ALBAYRAKLAR GROUP

SAKARYA-SAPANCA da bulunan FUSKA SU FABRİKASI projemiz icin özel güvenlik kimlik kartına sahip personeller alınacaktır.ACİLL/İrtibat :SERKAN KAYMAK-SAKARYA BÖLGE SORUMLUSU İRTİBAT NO:05422882467 1650 MAAŞ+YEMEK+SERVİS İMKANI/ 2 GÜNDÜZ-2 GECE-2 İZİN..

Sakarya / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+SGK+170 TL yol ü..

Sakarya / Erenler Ertürk Otomotiv

ŞİRKETİMİZ MUHASEBE DEPARTMANINDA ÇALIŞMAK ÜZERE MS OFFICE PROGRAMLARINI İYİ ŞEKİLDE KULLANABİLEN FATURA / CARİ HESAP İŞLEYİŞİNİ / CARİ HESAP MUTABAKATLARINI VE BA/BS TAKİPLERİNİ YAPABİLEN / POS CİHAZLARINI KULLANABİLEN / ARŞİVLEME VE DOSYALAMAYA HAKİM / EVRAK KAYIT VE TAKİPLERİ..

Kocaeli ve Sakarya Bölgesinde hafta içi 08.00 - 18.00 saatlerinde çalışacak ve Cumartesi - Pazar günleri izinli olmak üzere Banka-Fabrika ve Depo projelerinde görevlendirilmek üzere Silahlı Özel Güvenlik Kimlik Kartı olan Destek Güvenlik Görevlisi aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER : ..

Sakarya / Adapazarı Arer Group

FİRMAMIZA BAĞLI 12/24 SAATLİK PROJELERDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; 22/40 YAŞLARI ARASINDA, SAKARYA DA İKAMET EDEN, BAY ÖZEL SİLAHLI VE SİLAHSIZ GÜVENLİK PERSONELLERİ ARANMAKTADIR. ÇALIŞMA ŞARTLARI YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEDE BİLDİRİLECEKTİR...

Sakarya / Erenler ARF GROUP

SAKARYA , ERENLER Bölgesinde bulunan Lojistik depoda görevlendirilmek üzere ; 8 saat 3 vardiya ve 12/36 çalışabilecek FORKLİFT OPR. ve Depo İşçileri alınacaktır. Sabıka ve sağlık problemi olmayan , Bu bölgede ikamet eden, Maaş - AGİ - Yemek - Yol ücreti NO..

Sakarya / Erenler ARF GROUP

SAKARYA ' Erenler'de bulunan Lojistik depomuzda görevlendirilmek üzere ; Aranan nitelikler. 12 / 36 ve 8 saat 3 vardiya çalışabilecek, Görünümüne özen gösteren, Askerlik ile ilgili problemi olmayan Kimlik süresi dolmamış, Diksiyonu düzgün, Güvenlik iş..

gebze organizide bulunan fabrika projelerine bay güvenlik personelleri gebze de bulunan fabrikalara emekli bay güvenlik personelleri sakarya 1 osgb de bulunan fabrikalara bay güvenlik kimlik kartlı personeller hendekte bulunan fabrikalara bay güvenlik kartlı pe..