Sakarya Eleman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Eleman
Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ” Sakarya - Hendek ” lokasyonlarında görevlendirilmek üzere; * Forklift ve Reach Truck kullanımı konusunda tecrübeli, * Forklift ehliyeti olan, * Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, * Akyazı veya Hendek' te ikamet e..

Sakarya / Adapazarı DENİZBANK

• Müşterilerin cari hesap işlemlerini (para yatırma, havale, eft vb.) gerçekleştirecek, • Çek ve senet tahsilatlarını yapacak, • Fatura tahsilat işlemlerini yapacak, • Döviz alım ve satım işlemlerini gerçekleştirecek, Aranan Nitelikler • En az L..

Sakarya / Adapazarı CARREFOURSA

Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması, ürün bedelinin nakit olarak veya kredi kartı ile tahsil edilmesi, müşteriye fatura verilmesi, vb. Reyon Elemanı : Mağazada sa..

Sakarya / Akyazı TURKAŞ

Firmamızın Sakarya/Akyazı ,Sakarya/ Erenler , bulunan projesin de görevlendirilmek üzere; - Toplu Yemek sektöründe deneyimli, - Dikkatli, titiz - Sakarya ,Akyazı ve Erenler merkezde ikamet eden adaylar değerlendirilecek AŞÇI YARDIMCISI ve AŞÇI aranmaktadır...

Sakarya / Tümü CarrefourSA

İş TanımıSapanca Kırkpınar'da bulunan CarrefourSA süper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.   Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın ald..

Sakarya / Hendek Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun “Sakarya/Hendek” lokasyonunda görevlendirilmek üzere; Tercihen en az lise mezunu, Tercihen en az 1 yıl depo iş deneyimine sahip, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, Gere..

SERDİVAN YAZLIK MEVKİİNDE BULUNAN ÖZEL FATİH KOLEJİ OKUL PREJEMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖGG KİMLİK KARTINA SAHİP OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR...1400 MAAŞ +YEMEK+SGK...SERKAN KAYMAK SAKARYA BÖLGE SORUMLUSU İTB : 0542 288 24 67..

ERENLER,BEKİRPAŞA MEVKİİNDE BULUNAN NAKLOG LOJİSTİK PROJEMİZDE GÖERVLENDİRİLMEK ÜZERE ÖGG KİMLİK KARTINA SAHİP OLAN ÇALIMA ARKADAŞLARINA İHTİYAÇ VARDIR.....

İş TanımıEsbir Gıda ve İhtiyaç Mad. Paz. ve Tic. Ltd. Şti. (ESSEN MARKET) büyüyen ve gelişen organizasyonunda aşağıdaki niteliklere uygun şubelerimizde görevlendirilmek üzere İnsan Kaynakları Sorumlusu arıyoruz. Personel politikası ve ihtiyacı ..

Sakarya / Tümü AÇAN RULMAN

İş TanımıFirmamız Sanayi kuruluşlarına tedarikçi firma olarak kurumsal Çözümler üretmekte, ve piyasada kalitesini kanıtlamış ürünlerin bölge temsilciliklerini yapmaktadır. Firmamız Türkiyede Sektöründe ilk iso 9001 Kalite belgesine sahip, sektöründe ilk 7/24 açık hatl..