Sakarya Uzman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Uzman

İş TanımıZeman Çelik Yapı San. ve Tic. A.Ş Yapısal çelikte Avrupa’nın tercihi olan firmamızın   Sakarya/Hendek fabrikasında görevlendirilmek üzere; Tavlama Ustası arıyoruz.Aranan Nitelikler Tercihen ..

İş TanımıSakarya'da bulunan Birey Özel Öğretim Kursu'nda görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,   Alanında tecrübeli, ..

Sakarya / Tümü ARMAĞAN OYUNCAK

İş Tanımı1990 yılından beri kalitesini ve güvenirliğini kanıtlamış markalarla sektörde perakendeci olarak hizmet veren Armağan Oyuncak;Sakarya Agora AlışVeriş Merkezin de olan mağazamızda çalışacak "Mağaza Müdür Yardımcısı" çalışma arkadaşları aramaktadır.     ..

İş Tanımı46 yıllık dershane deneyiminin okulla birleştiği Sakarya Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi'nde görev almak üzere ingilizce öğretmeni alınacaktır.Aranan Nitelikler2-5 yıllık tecrübeli, aktif, kendini geliştirebilme, teknolojiyi çok iyi kulla..

İş Tanımı46 yıllık dershane deyeniminin okulla buluştuğu Uğur Hazırlık Anadolu Lisesi'nde görev yapmak üzere Almanca Öğretmeni alınacaktır.Aranan NiteliklerDeneyimli, gelişmeye açık, teknolojiyi iyi kullanabilen, tempolu çalışmayı seven, iletiş..

Sakarya / Tümü Uğur Dershaneleri

İş Tanımı1968 yılından beri Türk Eğitiminde sektörünün lider kuruluşu olan Uğur Dershanelerinin Sakarya şubesinde  görevlendirilmek üzere Fen ve TEKNOLOJİ Öğretmeni aranmaktadır...

Sakarya / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı1968 yılından beri Türk Eğitiminde sektörün lider kuruluşu olan Uğur Dershanelerinin Sakarya'da görevlendirilmek üzere rehber öğretmen adayları aranmaktadır...

Sakarya / Tümü Uğur Dershaneleri

İş Tanımı1968 yılından beri Türk Eğitiminde sektörün lider kuruluşu olan Uğur Dershanelerinin Sakarya'da görevlendirilmek üzere Almanca Öğretmen adayları aranmaktadır...

Sakarya / Tümü DOĞA OKULLARI

İş TanımıOkula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey... Bu düşün ilham kaynağı 'doğa'ydı. Bugün 100'den fazla kampüsümüzde 10.000'i aşkın çalışanımızla "MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR" felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşı..

İş Tanımıİş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde görevlendirilmek üzere "Yangın Eğitmeni" aramaktayız.Aranan NiteliklerAsgari 1 yıllık hizmet tecrübesine sahip itfaiyeci veya 4 yıllık yüksekokul mezunu olan sivil savun..