Sakarya Uzman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Uzman

İş TanımıSakarya-Geyve Kavram Özel Öğretim Kurs Merkezi’nde çalıştırılmak üzere aşağıda belirtilen branşlarda alanında tecrübeli öğretmenler alınacaktır.  Branşlar:  ..

İş TanımıSINAV ÖZEL ÖĞRETİM KURSUAranan NiteliklerEkip çalışmasına uygun..

İş TanımıSAKARYA SINAV ÖZEL ÖĞRETİM KURSUAranan NiteliklerEkip Çalışmasına uygun..

İş TanımıSAKARYA SINAV ÖZEL ÖĞRETİM KURSUAranan NiteliklerEkip çalışmasına uygun..

İş TanımıSAKARYA ÖZEL ÖĞRETİM KURSUAranan NiteliklerEkip Çalışmasına uygun..

Sakarya / Tümü EPS DANIŞMANLIK A.Ş.

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz,hızlı tüketim sektöründe faaliyet gösteren, yabancı sermayeli firmamızda yürütülen Kurumsal Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik projesi olan 'Değerli Tarım Projesi' nde görev alacak; sürdürülebilirliği odak noktası alarak çalışabi..

İş Tanımı2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılında ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren SAKARYA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU’NDA görevlendirilmek üzere;Aranan NiteliklerÜniversitelerin Beden Eğiti..

İş Tanımı2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılında ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren SAKARYA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU’NDA görevlendirilmek üzere;  Aranan NiteliklerÜniversitelerin M..

İş Tanımı2015 - 2016 Eğitim - Öğretim yılında ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren SAKARYA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU’NDA görevlendirilmek üzere;Aranan NiteliklerGörsel Sanatlar ve Seramik ..

İş TanımıSakarya Küçük Şeyler Anaokulu'nda; Okulun ve sınıfların genel temizliğinde görevlendirilmek üzere, benzer sektörlerde deneyimi olan, 40 yaşını geçmemiş bayan temizlik personeli alınacaktır. Adayların Serdivan civarında ikamet etmesi ön..