Sakarya Uzman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Uzman

İş Tanımı2014 - 2015 Eğitim Öğretim yılında ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'nin gözetim ve desteğinde hizmet veren SAKARYA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULUN'DA görevlendirilmek üzere;Aranan Nitelikler Üniversitelerin Okul Öncesi Eğitim..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİNİN gözetim ve desteğinde hizmet veren SAKARYA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda  Öğrenci ve velilere yönelik Rehberlik hizmetleri sunmak, öğrencilerin okula uyumunu sağlamak, öğrenme ve davranış sorunlarına çözümler..

İş TanımıSAKARYA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULUNDA Sınıflar ve okulun genel temizliğinde görevlendirilmek üzere bayan hizmetli alınacaktır.Aranan NiteliklerAnaokullarında çalışma deneyiminin olması..

İş TanımıMatematik ÖğretmeniAranan NiteliklerEkip çalışmasına odaklı öğretmen arkadaşlarla çalışmak istiyoruz...

Sakarya / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıBemar Kariyer Okulu Kocaeli / Sakarya Şubesinde görevlendirilmek üzere Archicad Eğitmeni alınacaktır.Aranan NiteliklerArchicad programını çok iyi derecede kullanabilen, Üniversitelerin ilgili fakültelerinden mezun olan, Ürü..

Sakarya / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıTürkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ilk ve tek Kariyer Okulu olan BEMAR Kariyer Okulunun SAKARYA temsilciliğinde yarı zamanlı olarak çalışmak üzere Dış Ticaret Eğitim Uzmanı alınacaktır;Aranan Nitelikler• İlgili teknik eğiti..

Sakarya / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıTürkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı İlk ve Tek Kariyer Okulu olan BEMAR Kariyer Okulu'nun SAKARYA Temsilciliğinde tam zamanlı-yarı zamanlı olarak istihdam edilmek üzere aktif saha deneyimine sahip  Grafik ve WEB Tasarım Eğitmeni alınacaktır.Aran..

Sakarya / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıBritish Town SAKARYA temsilciliğimizde görev alacak, Sakarya ve yakın çevresinde ikamet eden  İngilizce Öğretmeni alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin; İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden mezun ya da İngiliz Dili ve Edebiyatı..

Sakarya / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıBRITISH TOWN- SAKARYA BRANCH IS SEEKING PART TIME OR FULL TIME NATIVE ENGLISH TEACHERS WHO WOULD LIKE TO WORK IN SAKARYA.Aranan Nitelikler-EXPERIENCE IN TEACHING ENGLISH TO ADULTS-TEFL/TESOL/CELTA OR ANY RELATED CERTIFICATE..

Sakarya / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıTürkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ilk ve tek Kariyer Okulu olan BEMAR Kariyer Okulunun SAKARYA temsilciliğinde yarı zamanlı olarak istihdam edilmek üzere aktif saha deneyimine sahip İnsan Kaynakları Uzmanları Eğitmen olarak alınacaktır.Aranan ..