Sakarya Uzman İş İlanları

Şehir: Sakarya Pozisyon: Uzman
Sakarya / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıTürkiye'nin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, Autodesk ve Solidworks yetkili eğitim ve sınav merkezi olan BEMAR Kariyer Okulunun SAKARYA temsilciliğinde tam zamanlı/yarı zamanlı görevlendirilmek ve yetiştirilmek üzere deneyimli/deneyimsiz CAD/CAM/CAE eğitmenleri ve danı..

Sakarya / Tümü Bemar Kariyer Okulu

İş TanımıÜniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya ilgili bölümlerinden mezun, HTML, C#, SQL Server, ADO.NET, ASP.NET, CSS, Java Script, XML Web Servisleri teknolojilerinde uzman, .NET teknolojilerinde yazılım uygulamaları geliştirmiş, ..

İş TanımıBritish Town Sakarya temsilciliğimizde görev alacak, Sakarya ve yakın çevresinde ikamet eden  İngilizce Öğretmeni alınacaktır.Aranan Nitelikler-Üniversitelerin; İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden mezun ya da İngiliz Dili ve Edebiyatı..

Sakarya / Tümü Ege Gökmen OSGB

İş Tanımıİş Saglığı ve Güvenliği alanında hizmet veren firmamız bünyesinde, Geyve / Sakarya da yürüttüğümüz projede görevlendirilmek üzere "C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı" aramaktayız.    Aranan NiteliklerÜniversitelerin ilgili bö..

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere, Sakarya Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye emlakçı portföyünü genişletmeye yönelik f..

İş TanımıHizmet verdiğimiz hızlı tüketim sektörünün lider firması için; Satış noktalarının ziyaret edilmesi, Tanzim teşhir uygulamalarının yapılması, Müşteri ilişkilerinin yürütülmesi, Sipariş ve alacakların kontrolünün yapılması,..

İş Tanımı  Danışmanlığını yapmakta olduğumuz, Sakarya'da üretim sektöründe faaliyet gösteren grup şirketi için, '' İNSAN KAYNAKLARI UZMANI '' arayışımız bulunmaktadır.   İnsan Kaynakları süreçleri ve politikalarının; işe alım, performans yönetim..

Sakarya / Arifiye Arifiye Çiçekçilik

Fidanlığımızda çalıştırılmak üzere ilaçlama ve ve gübreleme konusunda tecrübeli bitki koruma uzmanları işe alınacaktır.Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekmektedir. Başvuruların şahsen ve mail yolu ile yapılması gerekmektedir...

GENEL NİTELİKLER Üniversitelerin önlisans ve ya lisans programlarından mezun, • PC donanımsal arızalarına ve çevre birimlerine müdahale edebilecek • Microsoft Windows İşletim Sistemi ve ofis programlarına hakim • Ekip çalışmasına yatkın • Yoğun iş temposuna uyum..