Tokat İş İlanları

Şehir: Tokat
Tokat / Merkez Bamep Mühendislik A. Ş.

En az 2 yıl Şantiye tecrübesi olan, 20-30 yaşları arasında, Yurt içi ve yurt dışı şantiyelerde , projelerde çalışabilecek, Kablolama ve tava işçiliği yapabilen, Temel Elektrik, şalt ve PLC malzeme bilgisine sahip, Orta Gerilim-Alçak Gerilim-Zayıf Akım tesisat işlerinde çalı..

Tokat / Merkez WATSONS TÜRKİYE

A.S. Watson Group'un bir parçası olarak 1828 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 4.600'den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons'larda, zevkli ve eğlencel..

Tokat / Tümü Özgü İdari Hizmetler

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz tekstil sektöründe faaliyet gösteren müşteri firmamızın Anneler Günü dolayısıyla 12-13-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında mağazalarında istihdam edilmek üzere kasa arkasında hediye paketi yapma konusunda destek olacak çalışma arkadaşları aramaktayız. Pers..

Tokat / Merkez Befarch Design

KARŞIYAKA 600 EVLER'DE BULUNAN FİRMAMIZA MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ ARANMAKTADIR...

İş Tanımı Endüstriyel İşletmeler ,Process Otomasyon ve Enerji santralleri ( GES ) Sektöründe hizmet veren Şirketimizin Saha İşlerinde Çalıştırılmak üzere ELEKTRİK TEKNİSYENİ / USTASI ve YARDIMCI PERSONELLER aranmaktadır. Aranan Nitelikler * Tercihen askerliğini yapmış veya e..

Bayimiz Bünyesinde çalışacak Part Time Bayan Eleman alınacaktır. Telefonla Satış araması yapacak. Randevuları düzenleyecek...

sinop, samsun , amasya, çorum, tokat ve orduda prim usulü çalışacak satış ekibi oluşturabilecek ekibi organize ve koordine edebilecek bölge sorumlusu olarak çalışabilecek kendine güvenen dış görünüşüne önem veren serbest çalışacak takım arkadaşları aranmaktadır...

Tokat / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Tokat / Merkez Befarch Design

KARŞIYAKA 600 EVLER'DE BULUNAN FİRMAMIZA OFİS İÇİNDE ÇALIŞACAK EN AZ LİSE MEZUNU, BİLGİSAYAR DENEYİMİ OLAN, DİKSİYONU DÜZGÜN BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. MAAŞ + PRİM VERİLECEKTİR...