Tokat İş İlanları

Şehir: Tokat
Tokat / Merkez Bebefix

STM Dayanıklı Tüketim Malları ve Sanal Mağazacılık firmamızda “ ÖN MUHASEBE” pozisyonunda çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz. - 18-30 yaş aralığında - Tercihen Evli - Tokat’ ta çalışacak - Müşteri odaklı ve öğrenmeye açık biri - Ekip bilincine sahip..

Tokat / Merkez Bms Group

Tokat merkez cadde deki mağazamız için full çalışacak bay yada bayan temizlik elemanı alınacaktır. Kastamonu merkezde ki mağazamız için temizlik ve cam silimini bilen tecrübeli bay temizlik elmanı alınacaktır. müracaat : 0549 305 2027..

Tokat / Niksar Net Turizm

firmamızın Niksar yazıhanesinde telefonlara bakabilecek diksoyunu düzgün bilgisayar üzerinden bilet ve fatura kesebilecek bayan eleman arıyoruz. NİKSAR BÖLGESİNDE oturan arkadaşlarımız başvurular şahsen niksar yazıhanemizden yapılacaktır...

GÖREV 2004 Yılında kurulmuş Haşere Kontrol Firması Firmamızda haşere kontrol görevinde çalışacak ilaçlama operatörü pozisyonun da çalışabilecek; Ayın en az 10 günü şehir dışında ki noktalara giderek belirlenmiş yerlere ilaçlama yapmak. Bulunduğu şehir içindeki noktala..

Tokat / Merkez Açel Klinik

Tokat/Merkez'de ikamet eden en az lise mezunu güzellik sektöründe iş tecrübesi olan müşteri diyaloğu güçlü olan bayan güzellik uzmanı çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Not: Verilecek ücret ve olanaklar yapılacak birebir görüşme sonrasında netleştirilecektir. İş Yerimizde Yap..

HEDEF Tanıtım olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektöründe lider İçecek firması için Mobil Merch arayışındayız; Rut plan dahilinde mağazaları ziyaret edecek, Raf ve depo stoklarını kontrol ederek eksiklikleri giderecek, Reyon Tanzim teşhir çalışmaları yapacak, Mobil Mer..

Tokat / Merkez Tug Bilişim

DİKSİYONU DÜZGÜN KOLAY ILETİŞİM KURABİLEN DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI..

Tokat / Merkez Falez Ev

Perakende Mağazacılık sektöründe kariyer hedefleyen, züccaciye veya benzeri mağazalarda çalışmış, rekabet edebilen, markasının ürünlerinin teşhiri ve satışından sorumlu, satışta aktif personel aranmaktadır. Zincir mağaza ve züccaciye alanlarında satış tecrübesi tercih sebebidir. 21-35 yaş ar..

Tokat / Erbaa Entek Pazarlama

Genel Nitelikler MS Office Programlarını İyi Kullanabilen, İkna ve iletişim kabiliyeti yüksek Ofis ortamına ayak uydurabilen Tecrübeli -tecrübesiz, Bayan elemanlar alınacaktır. Genel Şartlar Net: 1300TL Maaş+Sgk+ Prim..

Tokat / Merkez Bebefix

TOKAT STM MAĞAZAMIZDA ÇALIŞACAK MUHASEBE VE ALACAK TAKİBİ GÖREVİNDE ÇALIŞACAK BAY ELEMAN ARAMAKTAYIZ. - 18- 30 YAŞ ARASI - MUHASEBE TECRÜBESİ OLAN - ERKEK - ALACAK TAKİBİ DE YAPABİLEN..