Tokat İş İlanları

Şehir: Tokat
Tokat / Tümü Gratis

Genel Nitelikler •Mağazacılık sektöründe en az 3 yıl olmak üzere, Mağaza Müdürü /Müdür Yardımcısı pozisyonunda en az 2 yıl deneyim sahibi, •En az lise, tercihen üniversite mezunu, •MS Office programlarına hakim, •İletişim yeteneği yüksek, Satış teknikleri konusunda yetkin,Eki..

Tecrübeli veya tecrübesiz matematik öğretmenleri alınacaktır..

Tokat / Tümü CP GIDA

Yem ve Gıda sektörünün liderlerinden olan şirketimiz C.P. Group - Türkiye'nin; Tokat bölgesinden sorumlu olarak görevlendirilmek üzere "YEM SATIŞ ŞEFİ" arıyoruz. Adaylarda öncelikli olarak aradığımız özellikler; • Tercihen Veterinerlik Fakültesi mezunu veya Ziraat Mühendisi..

Tokat / Tümü TAB GIDA

İş TanımıKısa Şirket Tanıtımı Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger ..

Tokat / Merkez ebebek

ebebek'in Tokat Novada AVM'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. GENEL NİTELİKLER Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yöneticilik tecr..

Tokat / Merkez Emmiogulları Tekstil

Bunyemız dahılnde tam zamanlı part tıme calıstırılmak uzere yorgan sırıma(dikim) ustaları aranmaktadır..

İş TanımıTokat-Turhal'daki birimlerimizde Sürücü olarak görevlendirilmek üzere, takım arkadaşları aramaktayız.Aranan NiteliklerEn az lise mezunu, En az C sınıf ehliyetli, 35 yaşını aşmamış, ..

İş Tanımı  Tokat ilinde ki birimlerimizde Müşteri Hizmetleri Sorumlusu olarak görevlendirilmek üzere,    Birim içi operasyonunda müşteri ilişkilerini yönetecek, Kargo alım ve teslimatı yapacak, Faturalama, raporlama, tahsilat..

Tokat / Tümü TOKAT SINAV LİSESİ

İş TanımıİNGİLİZCE ÖĞRETMENİAranan NiteliklerİNGİLİZCE ÖĞRETMENİ..