Tokat İş İlanları

Şehir: Tokat
Tokat / Tümü Öz Marina Denizcilik

ÖZ MARİNA DENİZCİLİK ( 34 YILLIK SEKTÖR TECRÜBESİ İLE ) Yurt içi, Yurt Dışı Çalışan Yolcu, Ro-Ro, Tanker, Yük Gemileri ve Özel Yatlarda Çalışabilir, Denizcilik sektöründe iyi bir kazanç ve Meslek sahibi olabilirsiniz. Vasıflı,Vasıfsız Personel Kadrolarında; ..

Tokat / Merkez Süvari Giyim

Süvari ile Hayata Karışmaya Hazır mısın? Çünkü Süvari; İnnovative tasarımlarıyla, şıklığı kişiselleştiriyor, erkekleri klasik bedenlere hapsolmaktan kurtarıyor, onların hareketlerini özgürleştiriyor. Böylece “Süvari Erkeği” hayatın içinde daha fazla varlık gösteriy..

Tokat / Erbaa İlkbar Ajans

Çağrı Merkezimizde Çalışacak, Telefonlara Bakacak, Doğrudan Satış İçin Diksiyonu Düzgün Bayan Eleman Alınacaktır...

Tokat / Merkez Bebefix

Mağazalarımızda Görevlendirilmek üzere ; -En az lise mezunu veya üniversite mezunu, -Ev tekstili,Züccaciye ,Beyaz eşya satışında deneyimli -Ekip çalışmasına yatkın ve insan ilişkileri güçlü, -MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen, -Esnek çalışma saat..

Tokat / Yeşilyurt Anaray İnşaat Ltd. Şti.

Samsun Kalın Demiryolu Hattı Modernizasyonu projesinde çalışacak en az 3 yıl deneyimli, iletişim becerileri güçlü saha şefi inşaat mühendisi alınacaktır...

Tokat / Turhal Alsancak Fast Food

Alsancak fast food isyerimizde calisacak bay ve bayan servis elemanı alıncaktır...

Tokat / Merkez Bebefix

Firmamız Bünyesinde çalıştırılmak üzere ; -Mobilya Kurulum ve servis elemanı olarak çalışmış -Minimum 3 yıl deneyimli -Askerlik Hizmetini Tamamlamış -Tokat 'ta ikamet eden Çalışma arkadaşları aramaktayız ...

Tokat / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Tokat / Tümü Mass Direct

BAYAN PERSONEL Sahada Ürün Bilgilendirmesi yapacak arkadaşlar aramaktayız. * BÜTÇE * 1500 TL MAAŞ + AGİ(123TL), SGK, 170TL YOL, ve 290 TL YEMEK (ticket ) Boy 1.60 cm üzeri, 36-38 Beden, Kişisel bakımına özen gösteren ,Markayı en iyi şekilde temsil edecek 19-29 yaş aras..