Tokat İş İlanları

Şehir: Tokat

İş TanımıHALKLA İLİŞKİLER-KAYIT KABUL-BİLGİ İŞLEM. (BAYAN)Aranan NiteliklerBAYAN..

İş TanımıAlanında uzman deneyimli biyoloji öğretmeniAranan Niteliklerdeneyimli..

İş TanımıYGS- LYS KURSLARINDA GÖREV ALACAK, DENEYİMLİ KİMYA ÖĞRETMENİAranan NiteliklerYGS- LYS KURSLARINDA GÖREV ALACAK, DENEYİMLİ..

İş TanımıYGS LYS hazırlık konusunda alanında uzman ve deneyimli Fizik ÖğretmeniAranan NiteliklerAlanında uzman ve deneyimli olmak..

Tokat / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş Tanımıİşe alınacak adaylarımız 6 aylık 'Yönetici Yetiştirme Programı' katılımı sonrasında farklı illerdeki mağazalarımızda Yönetici olarak görevlendirilecektir.Aranan Nitelikler Üniversiteden yeni mezun olmuş, Perakendenin di..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıDershanemizde çalıştılmak üzere en az 5 yıl tücrübeli Edebiyat yönüde olan tam zamanlı Türkçe öğretmeni alınacaktır.Aranan NiteliklerLisans mezunu, diksiyonu düzgün, mesleğinde profesyonel, kurum kültürüne katkı sağlayabilecek, en az 5..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Tokat / Tümü FLO MAĞAZACILIK

İş TanımıZİYLAN GRUP şirketlerinden, bünyesinde çeşitli marka ayakkabı ve aksesuar satışı gerçekleştiren ve hızla büyüyen FLO MAĞAZACILIK HİZM. ve PAZ. A.Ş.; Mağazalarında görevlendirmek üzere SATIŞ DANIŞMANLARI aramaktadır. Mağazada satış operasyonunda gerçekleşen tü..