Uşak İş İlanları

Şehir: Uşak
Uşak / Merkez United Group

İŞ TANIMI UNITED GROUP bünyesinde ; UŞAK MERKEZ bölgesinde bulunan projemizde görevlendirilmek üzere temizlik görevlisi takım arkadaşları aranmaktadır ARANAN NİTELİKLER - Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren - Tercihen temizlik hizmetleri konusunda..

Uşak / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakend..

Uşak / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için manisa,uşak,aydın,denizli,ısparta bölgede Sahada ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personel alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123) TL..

2006'DAN BERİ İZMİR'DE DIŞ CEPHE KAPLAMA İŞİ YAPAN FİRMAMIZA, BU SEKTÖRDE DENEYİMLİ YA DA HEVESLİ, ŞANTİYE ve OFİS ÇALIŞMALARI İÇİN, ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. * İNŞAAT MÜHENDİSİ/MİMAR * İNŞAAT TEKNİKERİ * AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN * OFFICE ve AUTO-CAD'E HAKİM *..

Uşak / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için uşak bölgede Sahada ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personel alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123) TL+SGK+170 TL yol ücreti+290 TL..

Uşak / Merkez Bms Group

UŞAK DAKİ MAĞAZAMIZDA PARTİME SAAT: 10.00 İLE 12.00 SAATLERİ ARASINDA 2 SAAT ÇALIŞACAK TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. BODRUMDAKİ MAĞAZAMIZDA ÇALIŞACAK FULTİME SAAT:09.00 İLE 18.00 ARASI ÇALIŞACAK TEMİZLİK PERSONELİ ALINACAKTIR. İRTİBAT: MESUT BEY, 054..

En az lise mezunu, - 18 -26 yaşları arasında, - Güleryüzlü,pozitif ve dinamik yapısıyla maksimum hizmet kalitesi sunabilecek, - Dış görünüşüne özen gösteren, - 1.68 ve üzeri, 36-38 beden(bayanlar için) - Kendine güvenli ,ikna gücüne inanan, - Markayı en iyi şekild..

18 - 45 yaşları arasında, • En az ortaokul mezunu • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, • Girişken ve güleryüzlü, sabırlı • Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, • Ofis dışında çalışmaya istekli, -Seyahat engeli olmayan, ..

Uşak / Merkez Berkem İnşaat

Uşak şantiyemizde görevlendirilmek için 5 yıl deneyimli inşaat mühendisi alınacaktır..