Uşak İş İlanları

Şehir: Uşak

Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetiminde üstün sonuçlar elde eder. Teleperformance Grup, 65 ül..

Uşak / Merkez Seyhan Harita

UŞAK MERKEZDE HARİTA SEKTÖRÜNDE DAHA ÖNCE ÇALIŞMIŞ TECRÜBELİ VEYA HARİTA TEKNİKERLİĞİNDEN MEZUN TAM ZAMANLI ELEMAN ALINACAKTIR...

Uşak / Merkez HALKA GRUP

Bünyemizde hizmet verdiğimiz ev gereçleri ürünleri bulunan firmamıza sezon boyunca PART TİME olarak haftanın 3 günü çalışacak BAYAN raf destek personeli aranmaktadır. Bir ay içerisinde 12 işgünü çalışılacak olup çalışma günleri sadece hafta içi olacaktır. (Salı,Perşembe,Cuma) ..

Uşak / Merkez Derin Halı Yıkama

ağırlıklı olarak apartman merdiven temizliği olmak üzere bay bayan eleman alınacaktır..

Uşak / Merkez Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisin..

Uşak / Merkez Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak. Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılaya..

GENEL NİTELİKLER Şirket Tanıtımı: Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yönetimind..

GENEL NİTELİKLER Şirket Tanıtımı: Dünya çapında mükemmel müşteri deneyimi sağlama konusunda lider konumda olan Teleperformance, uluslararası ölçekte firmalara hizmetler sağlar, kurumların müşteri hizmetleri, teknik destek, satış, pazarlama, tahsilat süreçlerinin yön..

İş Tanımı Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamak, Mal kabul görevlilerine destek vermek, Ürünlerin reyonlarda standartlara göre olmasını sağlamak, Müşteri ilişkilerine destek vermek, Mağaza kas..

Uşak / Tümü Bioveras Kimya

“BİOVERAS KİMYA; Kuruluşundan bugüne uzanan sektörel deneyimi, etkin hizmet anlayışı , •TEKNİK DANIŞMANLIK, güçlü ÇÖZÜM ORTAKLIĞI ,doğaya duyarlılığı ile suda çözünebilen, •Endüstriyel Bakım ve Temizlik Kimyasalları sektöründe olup. •500'den fazla ürününü müşterilerine, h..