Uşak İş İlanları

Şehir: Uşak

İş TanımıMerkezi Antalya'da bulunan SER-GÜN Güneş Enerji Sistemleri'nin Uşak Şube Müdürlüğü'nde  Saha Satış Personeli olarak görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyoruz.Aranan NiteliklerUşak veya çevre ilçelerde ikamet eden,25 yaş v..

Uşak / Tümü REALTY WORLD

İş TanımıREALTY WORLD 1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda %30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. 1 Mayıs 2005 tarihinde faaliyetlerini Tü..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde Uşak'ta hizmet verecek UŞAK KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere Okul Öncesi Öğretmenleri alınacaktır.  Aranan NiteliklerAranan Nitelikl..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde Uşak'ta hizmet verecek UŞAK KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda, görevlendirilmek üzere İngilizce öğretmeni alacaktır. Aranan NiteliklerÜniversitelerin İngilizce öğret..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet verecek UŞAK KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda çalışmak üzere Psikolog / Psikolojik Danışman alınacaktır.Aranan NiteliklerÖğrenci ve velilere yönelik Rehberli..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

Aranan Nitelikleralanında tecrübeli konulara hakim olmak ekip çalışmasına uyumlu..