Uşak İş İlanları

Şehir: Uşak

Aranan Nitelikleralanında tecrübeli konulara hakim olmak ekip çalışmasına uyumlu..

Uşak / Tümü NİLÜFER TURİZM

İş TanımıKara yolu yolcu taşımacılığında güvenli, konforlu, ekonomik, standart hizmetler üretmeyi ve kalite sistemini mükemmelleştirmeyi bir görev olarak benimseyen firmamızda;   Şehirlerarası otobüslerimizde seyahat eden yolcularımıza, yiyece..

İş TanımıHürriyet Dünyası kurumları arasında yer alan Hürriyet Emlak & Oto internet portalimizde değerlendirilmek üzere, Uşak/Denizli Bölgesi Saha Satış Uzmanı aranmaktadır.İş Tanımı:- Sorumlu olduğu bölgede üye portföyünü genişletmeye yönelik faal..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, ..

Uşak / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı      Enerji Sektörü adına sağladığımız hizmetleri Müşterilerimize uygun seçenekler sunarak, enerji sektöründe kalıcı ve yönlendirici rol oynamayı hedeflemekteyiz.           Geçen süre zarfında gerek İstanbul gerekse diğer illerde hem firmamız..

İş TanımıTüprag Metal Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 1986 yılında %100 yabancı sermayeli bir Türk şirketi olarak Ankara'da kurulmuştur. Merkezi Kanada'da bulunan Eldorado Gold Corporation adlı madencilik şirketinin bir alt kuruluşu olarak Türkiye'de faaliyetleri..

İş TanımıSüt Ürünleri Sektöründe hizmet veren ve sektöründe lider olan şirketimize başvuruda bulunmak istiyorsanız, bu ilan aracılığı ile özgeçmişinizi bize iletebilirsiniz. Açılan her türlü pozisyon için ayrıca veri bankasından da faydalanılmakt..

İş TanımıGenel Müdürlüğü İstanbul’da bulunan İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışıp, tüm insan kaynakları süreçlerinde görev alarak ilgili raporlamalarının yapılması Şirket politika ve stratejileri doğrultusunda  işe alım,  performans, e..

Uşak / Merkez Udil

ENGLISH TIME UŞAK ŞUBESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE TERCİHEN FAKÜLTE MEZUNU DENEYİMLİ BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN 25 -35 YAS ARASI BAYAN ELAMAN ALINACAKTIR ...ÜCRET TATMINKAR OLACAKTIR...

Uşak / Merkez Udil

ENGLISH TIME UŞAK ŞUBESİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE Tercihen özel sektörde dershane yada özel okulda çalışmış alanında uzman İngilizce öğretmeni alınacaktır .part tıme yada full tıme olabilir.4 Yıllık Fakülte mezunları tercih sebebidir...