Van İş İlanları

Şehir: Van
Van / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 10.500 çalışanı ile günde 650.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simi..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

Van / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için GAZİANTEP,,ADIYAMAN,VAN,,BİNGÖL,MARDİN, bölgesinde ikamet eden Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek BAYAN persone..

Van / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Van Avm'de bulunan Mağazasında görevlendirilmek üzere 'Takım Liderleri' arıyoruz. Minimum lise mezunu, tercihen üniversite veya yüksekokul mezunu Perakende mağazacılıkta (tercihen bebek mağazacılığında) en az 1 yıl yöneticilik tecrübesi olan..

GENEL NİTELİKLER • Satış veya satın alma alanında min. 2 yıl deneyimli (Tercihen Hızlı Tüketim Sektöründe) • Üniversite mezunu • İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip (Orta düzey İngilizce bilgisine sahip adaylar da İngilizce sınav puanlarına göre önceliklendirilerek sürece dahil e..

Van / Merkez Asur Sigorta Ekspertiz

İş Tanımı Hizmet vermekte olduğumuz sigorta sektöründe faaliyet gösteren kurumsal şirketlerin kesmiş oldukları poliçeler kapsamında meydana gelen hasarla ile ilgili ihbarlarına ait dosyaların yazımı yapabilecek raportör aramaktayız. Aranan Temel Nitelikler * 20 YAŞ ÜZERİ..

Van / Tümü Gratis

İş Açıklaması Van'da mevcut ve yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları e..