Van İş İlanları

Şehir: Van

İş Tanımı*PAZAR ARAŞTIRMASI YAPARAK POTANSİYEL MÜŞTERİ ZİYARETİ YAPMAK VE BUNLARI ŞİRKET PORTFÖYÜNE KATMAK,*POTANSİYEL MÜŞTERİLERE VE BAYİLERE RUTİN ZİYARETLER YAPMAK,MEVCUT VE YENİ ÜRÜNLER HAKKINDA BİLGİ VERMEK,TANITIM YAPMAK,*SATIŞ HEDEFLERİNİN TUTTURULMASINA YÖ..

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları VAN Temsilciliğinde Görevlendirilmek Üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktırAranan Nitelikler Üniversitelerin; İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı / Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümlerinden mezu..

Van / Tümü CarrefourSA

İş TanımıCarrefourSA bünyesinde, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde mevcut ve yeni açılacak olan marketlerimizde görevlendirmek üzere en az 2 yıl tecrübeli Market Yönetici Adayları aranıyor.Aranan Nitelikler- MYO veya Üniversite mezunu,- Tercih..

İş TanımıAkay Grup turizm sektörüne ilk  2007 yılında, Rescate Butik Otel ile Ankara’da adım atmıştır. Ankara Çankaya bölgesinde bulunan Rescate Butik Otel;  5 yıldızlı otel standartlarına sahip olup özellikle VIP profile hitap eden ger..

İş TanımıKars, Elazığ, Van illerindeki Migros mağazalarımızda görevlendirilmek üzere perakendecilikte kariyer hedefi olan Mağaza Yöneticileri aranmaktadır.Aranan Nitelikler  Dünyanın en hızlı büyüyen 9. gıda perakendeci..

İş TanımıDanışmanlığını yapmakta olduğumuz, Türkiye'nin önde gelen bankası için PART-TIME GİŞE DESTEK YETKİLİSİ aramaktayız.Aranan Nitelikler- 19 - 28 yaşları arasında, - Lisans mezun veya 3. 4. sınıf öğrencisi, - Ön lisans; *Bank..

İş TanımıKurulduğu günden itibaren; her zaman en iyi hizmeti veren ve hedef odaklı çözümler üreten, her biri kendi alanında uzman,gelişmeleri yakından takip eden kadrosuyla 7/24 hizmet veren firmamızın bünyesinde görev almak üzere; İSG Denetim Uzmanı takım arkadaşları aramakt..

İş Tanımı Çağrı Merkezinde, 7/24 Eğitim ve öğretim hakkında vatandaşlarımızdan gelen soru, ihbar, öneri, talep ve şikayetlerin standartlara uygun cevaplamak; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle memnuniyeti sağlamak Aranan Nitelikler..

İş Tanımı Çağrı Merkezinde, 7/24 Eğitim ve öğretim hakkında vatandaşlarımızdan gelen soru, ihbar, öneri, talep ve şikayetlerin standartlara uygun cevaplamak; doğru bilgi aktarımı ve kaliteli hizmetle memnuniyeti sağlamak Aranan Nitelikler..

İş TanımıUluslararası ve ulusal firmaların yurtçapındaki bayilerinin hizmet kalitelerinin Gizli Müşteri Yöntemi ile denetlenmesi.Çalışma usulü yarı zamanlıdır.Aranan Nitelikler- 30-55 yaş arası, - Bay / bayan, - Asgari Lise Mezunu, - Ke..