Van İş İlanları

Şehir: Van
Van / Merkez Ömeroğulları A. Ş

ÖMEROĞULLARI A.Ş Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezelerinde çalıştirilacak Satış Danışmanı - Aktivasyon Personeli Alınacaktır Başvurular Bizzat yapılacaktır...

Van / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın DOĞU ANADOLU bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..

İş Tanımı1992 yılında kurulan Toru Şirketler Grubu, hizmet sektörü, ithalat, eğlence, medya ve perakende sahalarında faaliyet göstermektedir. Dinamik yapısıyla hızla büyümeye devam eden Toru Grubu faaliyet gösterdiği sektörlerde lider ve yenilikçi olma vizyonuyla hareket etme..

İş TanımıMNG Kargo’nun Erzurum, Bayburt, Van illeri ve bağlı ilçelerindeki şubelerinde; Günlük kargo operasyonu yönetimi, ekipman, personel ve işletme idaresini üstlenecek, çalışanlar arasında takım ruhu oluşturarak, motive edici çalışma ortamı sağlayabilecek, m..

İş TanımıFirmamızın çeşitli illerde yapılacak aktivitelerinde asistan olarak görevlendirilecek, iletişim konusunda kendine güvenen güler yüzlü   HOST ve HOSTES   aranmaktadır.Aranan Nitelikler&mi..

Van / Tümü GRATİS

İş Tanımı  Mevcut ve yeni açılacak mağazalarımızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sür..

Van / Tümü GRATİS

İş TanımıMüşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapmak, Müşterileri kampanyalar hakkında bilgilendirmek ve bunlara yönlendirmek, Mağazanın temizliği, düzeni, depo süreçlerinde görev almak,Aranan NiteliklerLis..

Van / Tümü GRATİS

İş TanımıMağaza yönetimi ile ilgili tüm sorumlulukları almak, Mağazanın genel durumundan, görsel standartların uygulanmasından, depo  ve reyonların düzeninden sorumlu olmak, Mağazaya verilen satış hedefini gerçekleştirmek, Satış ve müşteri memnuniyeti odaklı..

Van / Tümü SAHADAYIZ BİZ

İş Tanımıİş birliği içerisinde olduğumuz dünyaca ünlü markaların tanıtım ve satış performansında en iyiye ulaşmalarını hedefleyen ticari pazarlama ajansıyız. Telekomünikasyon sektöründe  lider cep telefonu markasının, mağazalarında görevlendirmek üzere Uzman Cep Telef..

Van / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikna Kültür Anaokulları VAN temsilcilğine ANAOKULU ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler  Okulların lise, meslek yüksek okulu ve üniversitelerin çocuk gelişimi,okul öncesi bölümlerinden mezun - - Bu eğitimlerin ol..