Van İş İlanları

Şehir: Van
Van / Merkez Dr Cleanse

DR CLEANSE güzellik & sağlıklı yaşam merkezinde çalışacak müşteriye uyumulu ikna kabiliyeti yüksek diksiyonu düzgün deneyimli Güzellik Uzmanı alınacak van dışında gelecek olan arkadaşlara konaklama firmamız tarafından karşılıyor dolgun ücret verilecek..

Van / Tümü Akad Basın Yayın

Ankara da 29 yıldır Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde yayıncılık ve yayın pazarlama sektöründe hizmet veren yayınevimize Uzaktan Eğitim (Canlı Dershane proğramları),Kültür ,Kreş ,Anaokulu ,Özel Rehabilitasyon merkezi ürünleri ayrıca yabancı dil setlerinin tanıtım ve satışını yapabilec..

Van / Çaldıran Ford Oto Servisi

İş Tanımı Oto servise motor ustası aranmaktadır. Aranan Nitelikler Yeterli bilgiye sahip, Ustalık unvanını taşıyabilen, Kişiler tercihimizdir...

DİYARBAKIR MERKEZDE ÇALIŞABİLECEK VE SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN DİKSİYONU DÜZGÜN BAY VE BAYAN SATIŞ ELAMANLARI ALINACAKTIR. Aradığımız kişiler: Kariyer hedefleri olan, başarı odaklı, enerjik, liderlik özellikleri güçlü, yöneticilik niteliklerine sahip, kişisel motivasyo..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet n..

Van / Tümü Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit Sarayı, düny..

Van / Merkez Bms Group

Gaziantep ve Van bölgesinde pulunan projelerimizde görevlendirilmek üzere Temizlik personelleri alınacaktır. çalışma şekli günde 2 saat olup 09:30 ile 11 30 arası görev yapacaktır *maaş *sgk..

Van / Tümü ebebek

GENEL NİTELİKLER ebebek'in Van Avm'de bulunan mağazasında görevlendirilmek üzere 'PT Satış Danışmanları' arıyoruz. En az lise mezunu, Tercihen perakende mağazacılık sektöründe deneyimli, Nezaket ve zarafet kurallarını benimsemiş, özümsemiş Takım çalışması..

Van / Tümü GRATİS

İş TanımıVan'daki mevcut  mağazalarımızda görevlendirilmek üzere,Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin bir ş..