Zonguldak İş İlanları

Şehir: Zonguldak
Zonguldak / Gökçebey Gül Tekstil

tekstil sektöründe çalışmak isteyenmakinacılar alınacaktır. Zonguldak gökçebey Çaycuma Perşembe Çaydeğirmeni bölgelerinde ikamet eden..

Zonguldak / Gökçebey Gül Tekstil

Gül Tekstil iş arayan tekstil sektöründe çalışmak isteyen eleman alınacaktır...

Zonguldak / Gökçebey Gül Tekstil

Atölyemiz de tam zamanlı çalışmak için işine sadık bay bayan kalite kontrolcü iplik temizleme elemanı aramaktayız lütfen gerçekten işe ihtiyacı olan başvursun..

Zonguldak / Merkez Ada Mühendislik

Zonguldak merkez şubemizde çalışacak verilen eğitimden sonra aktif sahada sıcak satış yapacak,kombi,radyatör satışı,tesisat uygulama üzerine pazarlama ve satışta bulunacak, İletişimi kuvvetli, ehliyet sahibi, 45 yaşını aşmamış, askerlik görevini tamamlamış seyahat engeli olmayan ,prezentabl satış pa..

Zonguldak / Merkez Ermaksan Makina

VİNÇ ÜRETİM KONUSUNDA TECRÜBELİ EN AZ 2 YIL DENEYİMİ OLAN TEKNİK RESSAM ARANMAKTADIR...

Zonguldak / Karadenizereğli Ermaksan Makina

VİNÇ PAZARLAMA KONUSUNDA EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ MAKİNE MÜHENDİSİ ARANMAKTADIR...

Zonguldak / Tümü Öyküm İç Ve Dış Ticaret

Batı Karadeniz bölgesine hakim, Tercihen Züccaciye ve Elektrik sektöründe en az 5 yıl satış ve pazarlama deneyimli seyehat engeli olmayan bay elemanlar alınacaktır. Maaş+pirim+sgk+yemek..

Zonguldak / Devrek Ada Mühendislik

Zonguldağın devrek ilçesinde proje çizim gaz açımı usta iş başlangıçları ve bunları takibini başından sonuna yapabilecek (tercihen doğalgaz yetki belgesi olan) aktif araç kullanabilen , makine mühendisi alinacaktır..

Zonguldak / Devrek Karaelmas Isıtma Soğutma

DOĞALGAZ VE TESİSAT İŞLERİNDE DENEYİMLİ, GAZ AÇIMI ,PROJE ÇİZİM VE ONAY , TEKLİF ÇIKARMA VE İŞ TAKİBİ YAPABİLECEK ZETACAD PROGRAMINA HAKİM, MAKİNE MÜHENDİSİ ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ...

HÜŞYAR TEKSTİL OLARAK MÜFTÜ MAH.MEYDANBAŞI CAD.KELEŞLER İŞ MERKEZİ NO : 54/A KDZ EREĞLİ / ZONGULDAK BULUNAN ZEMİN MAĞAZAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE MAĞAZA SORUMLULUĞU ALABİLECEK MÜDÜR KONUMUNDA ÇALIŞABİLECEK BAY PERSONEL ALINACAKTIR.MÜRACAATLAR CV İLE BİRLİKTE ŞAHSEN ZONGULDAK OFİSİMİZDE YAPILACAKTIR..