Zonguldak İş İlanları

Şehir: Zonguldak

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, İş Güvenliği Uzmanlığı sertifikasına sahip (C Sınıfı), MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen, İletişim becerileri gelişmiş,çözüm odaklı,sorumluluk sahibi, Takım çalışmasına yatkın, Aktif araç kullanabilen, Askerlik..

Zonguldak / Merkez Oburcan Tantuni

Tantuni yapmayı bilen muftakta becerikli çalışma arkadaşı arıyoruz....

Zonguldak / Merkez Bms Group

Zonguldak Demirpark AVM deki mağazamız için her gün sabah 10:00 ile 12:00 arası 2 saat çalışabilecek Bay yada Bayan temizlik elemanı alınacaktır. Müracaat: 0549 305 2027..

Adapazarı bolu düzce Karabük Zonguldak bartın Kastamonu sinop ta çalışacak ekip arkadaşları ayarlayıp koordine ve organize edebilecek bölge temsilcisi olarak çalışacak kendine güvenen serbest çalışacak takım arkadaşı aranmaktadır...

Zonguldak / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZ İÇİN GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakende noktalarında yürüttüğü projelerde,proje dönemi süresince tam zamanlı çalışabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Genel Nitelikler *18-28 Yaş ar..

Zonguldak / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

"SEKTÖRÜN LİDERİ" ENERJİ ŞİRKETİNİN SAHA SATIŞ EKİBİNE,SATIŞ KARİYERİ HEDEFİ OLAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ... GENEL NİTELİKLER . Satış konusunda deneyimli ve saha satış alanında kariyer hedefi bulunan, . Sattıkça daha çok kazandıran etkili prim sistemiyle, gelirini..

Zonguldak / Merkez Aygün Group

Diksiyonu düzgün, - Kendine güvenen, - Güler yüzlü ve dış görünümüne önem veren, - Sosyal yönü güçlü, - MS Office programlarını iyi derece bilen, - Planlama ve organizasyon becerisine sahip olup, zamanı iyi yönetebilen, - İyi derecede bilgisayar kullanan - Üretken ve aklını iyi kullanan - Ofis ortam..

Zonguldak / Karadenizereğli Modafer İç Mimarlık

Zonguldak Ereğlide iç mimarlık firmamızda çalıştırılmak üzere 3 D max veya Autocad bilen çalışma arkadaşı arıyoruz...

Zonguldak / Devrek Atılım Isıtma Sistemleri

ZETACAD OFİS PROGRAMINA HAKİM (TECRÜBELİ) AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN YOĞUN ÇALIŞMA SAATLERİNE UYABİLECEK DOĞALGAZ SEKTÖRÜNDE TECRÜBESİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ...

Zonguldak / Devrek Ada Mühendislik

Zonguldak Devrek şubemizde çalışacak verilen eğitimden sonra aktif sahada sıcak satış yapacak,kombi,radyatör satışı,tesisat uygulama üzerine pazarlama ve satışta bulunacak, İletişimi kuvvetli, ehliyet sahibi, 45 yaşını aşmamış, askerlik görevini tamamlamış seyehat engeli olmayan ,prezentabl satış pa..