Zonguldak İş İlanları

Şehir: Zonguldak
Zonguldak / Karadenizereğli Kardeşler Tıbbi Malzeme

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞACAK ASKERLİĞİNİ YAPMIS EHLİYETİ OLAN AKTİF İŞ HAYATINA AYAK UYDURABİLECEK 4 YILLIK ÜNİVERSİTE MEZUNU ERKEK ELEMAN ALINACAKTIR...

Zonguldak / Merkez Ada Mühendislik

Zonguldak şubemizde doğalgaz ,tesisat üzerine faaliyet veren firmamıza verilen eğitimden sonra doğalgaz sayacı montajı yapabilen, tesisat kaçakları, kombi montajı yapabilecek aktif araç kullanabilen teknisyenler alıncaktır. (Tercihen deneyimli olanlara öncelik tanıncaktır )..

Zonguldak / Merkez Boran Isıtma

Firmamıza tercihen logo programını bilen fatura giriş çıkış ve evrak takibi yapabilecek ön muhasebe elemani alinacaktir..

Zonguldak / Merkez HALKA GRUP

Halka Grup Perakende sektöründe lider birçok firmaya satış, reyon yönetimi, insan kaynakları, eğitim, raporlama gibi ihtiyaç duyulan alanlarda tam ve kapsamlı olarak hizmet vermektedir. lider müşterimiz adına Zonguldak bölgede Yön Avm noktamız da görevlendirilmek üzere, • M..

Zonguldak / Merkez Ada Mühendislik

Üniversite veya yüksekokul mezunu hizmet ve satiş konusunda görev almış Dış görünüş ve kişisel bakımına özen gösteren, Planlama ve organizasyon konusunda gerektiğinde ofis müdürü gibi çalışabilecek Enerjisi, özgüveni ve iletişim becerileri yüksek, Satış konusunda ekip yöneteb..

Zonguldak / Tümü Gratis

İş Açıklaması Zonguldak Westa Mall'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu yönde ilerletecek, M..

Zonguldak / Tümü Gratis

İş Açıklaması Zonguldak Westa Mall'da yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışm..

Zonguldak / Tümü Zirve Solar

DÜZCE MERKEZDE BULUNAN GÜNEŞ ENERJİSİ KAT KALORİFERİ VE DUŞAKABİN OLARAK FALİYET GÖSTERMEKTEYİZ DÜZCE VE İL VE İLÇELERDE GÜNEŞ ENERJİSİ KAT KALORİFERİ VE DUSAKABIN SATISINDA BULUNACAK MUSTERİ TEMSILCILERINE IHTIYAC VARDIR 2300+S.G.K+PRİM KÖYLERDE ŞİRKET ARAÇLARI İLE DİKSİYONU DÜZGÜN İNSANLARLA..

3F İNGİLİZCE KURSUNDA KADROLU VEYA DERS ÜCRETLİ ÇALIŞMAK İÇİN İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR...

Zonguldak / Merkez Konyali Isı

Fırmamız ıcın makına muhendisi ıhtıyacı vardır mühendis yeterlilik belgesi olan tercih sebebidir emeklıde olabılır..