Zonguldak İş İlanları

Şehir: Zonguldak
Zonguldak / Karadenizereğli CARREFOURSA

Zonguldak Ereğli'de açılacak CarrefourSA süper marketimizde görevlendirilmek üzere, tam zamanlı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz. Kasa Elemanı: Müşterilerle yakın diyaloğun kurulduğu bir görevdir. Müşterilerin satın aldığı ürünlerin barkodlarının okutulması, mal bedelin..

Zonguldak / Merkez Kurs Merkezi

YGS - LYS 10/11/12 SINIFLARDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BİYOLOJİ ÖĞRETMENİ ARANMAKTADIR...

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet n..

İş TanımıDünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışında..

Zonguldak / Karadenizereğli Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla bü..

Zonguldak / Karadenizereğli Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla ..

Zonguldak / Karadenizereğli Simit Sarayı

İş Açıklaması Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 4000'in üzerinde çalışanı ile günde 400.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışı..

Zonguldak / Tümü Gratis

İş Açıklaması Zonguldak Ereğli Özdenir Park AVM'de yeni açılacak olan olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılma..

Zonguldak / Tümü Gratis

İş Açıklaması Zonguldak Özdemir park AVM'de yeni açılacak olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda satışa yönelik ürün tanıtımı yapacak, Müşterileri mevcut kampanyalar hakkında bilgilendirerek satış sürecini bu..

Tekno Tanıtım, inşaat firmalarının birçok ihtiyacı için çözüm ortağı olmak ve onlara yeni teknolojileri adapte edebilmek için 2011 yılında kurulan, gücünü inşaat sektöründen alan bir tanıtım, pazarlama ve danışmanlık firmasıdır. Merkezi İstanbul/Ataşehir’ de yer alan şirketimizin Zong..