Zonguldak İş İlanları

Şehir: Zonguldak

İş TanımıAnkara Keçiören'deSuperonline İç Anadolu Bölge Çözüm Merkezi HomeNET bünyesinde, satışı gerçekleşmiş ADSL internetinin, ofis ekibinin yönlendirmesi ile kurulumu gerçekleştirilecek.Aylık hedef odaklı, ofis ve satış birimi ile koordineli çalışarak belirli bir zam..

Zonguldak / Tümü Başarı Denizcilik

Başarı Denizcilik Uluslararası; Yük, Yolcu, Ro-Ro Gemilerinde Veya Özel Ve Turistik Yatlarda, Çalıştırılmak Üzere; GARSON aranıyor. Gemi Adamı Personelleri Alınacaktır. Yüksek Gelir Hedefleyen (1.250 TL/ Usd – 3.000 TL/ Usd) Tüm Sosyal Haklarla Çalışmak İsteyen,..

Zonguldak / Tümü Çakabey Denizcilik

ÇAKABEY DENİZCİLİK ULUSLARARASI ÇALIŞAN YOLCU GEMİSİ RORO GEMİSİ KURUYÜK GEMİSİ TURİSTLİK YATLARDA ÇALIŞACAK GEMİCİ – YAĞCI – AŞÇI – AŞÇI YARDIMCISI – GARSON – KAMAROT- ELEKTRİKÇİ – ELEKTRİK ZABİTLERİ – ALINACAKTIR, TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUT, SSK – PRİM – SE..

İş Tanımı Şubeye gelen kargoları belirlenen zamanda ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak.  Şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden hasarsız bir şekilde çıkışını sağlamak. Şube içi işleyişe destek vermek...

İş Tanımı Şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargolarını teslim almak, teslim alınan kargonun faturasını kesmek, gerekli durumlarda tahsilatlarını gerçekleştirmek ve kargonun gönderilmesini sağlamak. Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleple..

İş Tanımı Günlük operasyonel işleyişi planlamak ve aksamadan yürütülmesini sağlamak. İş hacmini arttırmak için yeni müşteri kazanımı, mevcut müşterilere ziyaretlerin gerçekleştirilmesi ve anlaşması biten müşterilerin anlaşmalarının revize süreçlerini yönetmek...

Zonguldak / Tümü OYKA KAĞIT AMBALAJ

İş TanımıŞirketin karlılık ve satış hedefleri doğrultusunda kağıt torba satış faaliyetlerinin yürütülmesini sağlamak.Aranan NiteliklerPOZİSYONUN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER                               EĞİTİM:..

Zonguldak / Tümü OYKA KAĞIT AMBALAJ

İş TanımıŞirketin karlılık ve satış hedefleri doğrultusunda kağıt satış faaliyetlerinin yürütülmesini sağlamak.Aranan NiteliklerPOZİSYONUN GEREKTİRDİĞİ ÖZELLİKLER EĞİTİM:Üniversite mezunu; İktisadi İdar..

Zonguldak / Tümü OYKA KAĞIT AMBALAJ

İş TanımıŞirketin bütçe ve kalite hedefleri doğrultusunda kraft kağıt üretim ve sevkiyat faaliyetlerinin yönetimi ve sürekliliğini sağlamak, proses iyileştirme,  geliştirme ve optimizasyon çalışmalarını yapmak.Aranan NiteliklerPOZİSYONU..

Zonguldak / Tümü OYKA KAĞIT AMBALAJ

İş TanımıŞirketin bütçe ve kalite hedefleri doğrultusunda kağıt torba üretim ve sevkiyat faaliyetlerinin yönetimi ve sürekliliğini sağlamak, proses iyileştirme,  geliştirme ve optimizasyon çalışmalarını yapmak.Aranan NiteliklerPOZİSYONU..