Zonguldak İş İlanları

Şehir: Zonguldak
Zonguldak / Tümü Gratis

İş Açıklaması Zonguldak Ereğli'de mevcut olan mağazamızda görevlendirilmek üzere, Mağazasının tüm operasyonel süreçlerini eksiksiz yönetecek, ekip üyelerini motive edip, kişisel gelişimlerini destekleyecek, satış performansının artırılması yönündeki çalışmaları etkin..

Zonguldak / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Karadeniz Ereğli Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere ALMANCA  ÖĞRETMENLERİ  alınacaktır.    Aranan NiteliklerİSTENiLEN..

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Karadeniz Ereğli Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ alınacaktır.Aranan Nitelikler  Üniversitelerin  İngilizce  Öğretmenliği , İngiliz Dili ve Edeb..

Zonguldak / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıAmerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Karadeniz Ereğli Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere  FRANSIZCA  ÖĞRETMENLERİ  alınacaktır.Aranan NiteliklerİSTENiLEN  NİTELiKLER: Üni..

Zonguldak / Tümü Amerikan Kültür

İş TanımıİŞ  AÇIKLAMASI: Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Karadeniz Ereğli Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere YABANCI  ÖĞRETMEN alınacaktır.                                           Aranan Ni..

Zonguldak / Tümü Oncu Yol İnşaat

zonguldak taşocağımızda çalışacak tecrübeli operatör alınacaktır..

İş TanımıAnkara Keçiören'deSuperonline İç Anadolu Bölge Çözüm Merkezi HomeNET bünyesinde, Bölgelerimizde bulunan Turkcell noktalarını ve internet satışı yapabilen diğer tüm noktaları ziyaret ederek Turkcell Superonline ürün satış bayii ağı kurabilecek,   ..

İş Tanımı ADSL modem kurulumunu yapacak ve teknik destek sağlayacak, Her yaptığı işte müşteri memnuniyetini hedefleyecek, kurum kimlik ve kültürünü temsil edebilecek, Zaman ve kalite hedeflerine uygun şekilde çalışacak,  Takım ..

İş TanımıAnkara Keçiören'deSuperonline İç Anadolu Bölge Çözüm Merkezi HomeNET bünyesinde, Bölgemizde bulunan Turkcell noktalarını ve internet satışı yapabilen diğer tüm noktaları ziyaret ederek Turkcell Superonline ürün satış bayii ağı kurabilecek,   ..

İş TanımıFirmamız 2013 yılında kurulmuş olup, Mevcut 120 personeli ile Batı Karadeniz, Ege, Marmara ve Akdeniz Bölgesi'nde 1500'den fazla firmaya İş Sağlığı ve İş Güvenliği Hizmetleri ulaştırmaktadır. Standart OSGB hizmetlerinin yanında çok uluslu projelere iş güvenliği ve iş..