Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon
Afyon / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakend..

Afyon / Afyonkarahisar Chakra Giyim

MAĞAZAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE TAM ZAMANLI BAYAN SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR...

inşaat teknikeri İnşaat Şantiye işlerini takip edebilecek deneyimli proje bazında sorumluluk alıp,tüm faaliyetleri takip edebilecek. Taşeron firmalar ile iletişim ve koordinasyon içinde olup,işlerin verimli yürütülmesini sağlayacak Satın alınacak malzemeler için fiyat ve kali..

Afyon / Afyonkarahisar Fayda Gıda

lokum atölyesinde çalıştırılmak üzere 30 yaş altı erkek eleman aranmaktadır...

bayilerde çalışma yapabilecek tablet kullanmayı bilen çalışma arkadaşları aranıyor..

Afyon / Tümü ARF GROUP

AFYON / SUSUZ Bölgesinde bulunan depomuzda görevlendirilmek üzere ; 1 - Foklift Operatörü, 2 - Depo elemanı , 3 - Sistem opr. Askerliğini yapmış, Sağlık ve sabıka problemi olmayan, Depo bölgelerine yakın bölgelerde ikamet eden personeller alınacaktır..

Afyon / Sandıklı Ak Sav İnşaat

Genel nitelikler: Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun, Şantiyedeki tüm işlerden sorumlu olacak , Askerlikle ilişkisi olmayan , En az 5 yıl tecrübe sahibi, Seyahat engeli bulunmayan, İş tanımı: DSİ mevzuatına vakıf,Baraj..

Afyon / Emirdağ Haz Turizm Enerji Ltd. Şti.

350 büyükbaş besicilik işletmemizde, hayvan sağlığı ve bakım işerinde tecrübeli, tarım işlerinin organizasyonundan anlayan bir işletme müdürüne ihtiyacımız vardır. Üniversitelerin ilgili 2 veya 4 yıllık bölümlerinden mezun, yönetme ve organizasyon yetenekleri kuvvetli bir eleman aranmaktadır...

Afyon / Bolvadin Aras Kargo

İş Tanımı •Görev yapılan şubeye gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan şubeden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve şubeden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan şube içerisinde operas..