Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon
Afyon / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için AFYON bölgesinde ikamet eden Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. ..

Afyon / Tümü SAHA DOĞRUDAN PAZARLAMA

Hizmet sektörünün öncü firmalarına Doğrudan Pazarlama ve Operasyonel süreçlerde hizmet veren Saha Ajans;kaliteli hizmet anlayışı, profesyonel ekipleri, sürekli yenilediği hizmet portföyü ile müşterilerinin en zorlandığı alanlarda hizmet ihtiyaçlarını güvenle outsource edebilen sektörün öncü firmalar..

Afyon / Afyonkarahisar Netlog Lojistik Grubu

Her geçen gün büyümekte olan grubumuzun ”Afyon” lokasyonumuzda görevlendirilmek üzere; - Tercihen lise mezunu, - En az 1 yıl depo tecrübeli, - Yoğun ve esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek, - Vardiyalı çalışma temposunda görev alabilecek, - Dikkatli, düze..

Afyon / Afyonkarahisar Netlog Lojistik Grubu

“Yüzde yüz yerli sermayeye sahip olan ve 2004 yılında kurulan Netlog Lojistik Grubu, bugün lojistik alanında konularında lider 18 şirket ve markalarıyla yerel, bölgesel ve global pazarlarda hizmet sunarak hızla büyümesini sürdürüyor. Tedarik zinciri yönetimi, depolama, dağıtım, taşımac..

Afyon / Tümü ARF GROUP

AFYON / SUSUZ Bölgesinde bulunan depomuzda görevlendirilmek üzere ; 1 - Foklift Operatörü, 2 - Depo elemanı , 3 - Sistem Operatörü ( Bilgisayar ve el terminali kullanmasını bilen ) Askerliğini yapmış, Sağlık ve sabıka problemi olmayan, Depo bölgeleri..

Afyon / Tümü 3İZ İnsan Kaynakları

anışmanlığını yapmakta olduğumuz Çağrı Merkezi sektörünün Türkiye'de lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun Urfa ya da Afyon lokasyonlarından birinde görev almak üzere '' Müşteri Temsilcisi'' adayları aramaktayız. GENEL NİTELİKLER : ..

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. bünyesinde bulunan Afyon Boyner mağazası için aşağıdaki özelliklere sahip takım arkadaşları arıyoruz; Perakende mağazacılık sektöründe satış deneyimine sahip, Kariyerini mağazacılıkta hedefleyen, Müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş, De..

Genel Nitelikler Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 2200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalara çağrı..

Afyon / Tümü Gratis

Genel Nitelikler •Mağazacılık sektöründe en az 3 yıl olmak üzere, Mağaza Müdürü /Müdür Yardımcısı pozisyonunda en az 1 yıl deneyim sahibi, •En az lise, tercihen üniversite mezunu, •MS Office programlarına hakim, •İletişim yeteneği yüksek, Satış teknikleri konusunda yetkin,Eki..

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 2200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalar..