Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon
Afyon / Afyonkarahisar EFOR YÖNETİM

Afyon Merkezde bulunan Patates fabrikasında çalışacak vasıfsız üretim personelleri aranmaktadır. - 22 - 40 yaş arası - Bay Bayan - Üretim, paketleme, sevkiyat, ürün elleçleme - 3 vardiya 1.vardiya = 08:00 - 16:00 2.vardiya = 16:00 - 24:00 3.vardiy..

Afyon / Tümü ARF GROUP

AFYON / SUSUZ Bölgesinde bulunan depomuzda görevlendirilmek üzere ; 1 - Foklift Operatörü, 2 - Depo elemanı , Askerliğini yapmış, Sağlık ve sabıka problemi olmayan, Depo bölgelerine yakın bölgelerde ikamet eden personeller alınacaktır...

Afyon / Afyonkarahisar Grafikhane Reklam & Matbaa

En az 1 yıl tecrübeli, Corel Draw ve Photoshop tercih sebebi olup, tasarım gücü yüksek olan arkadaşların diğer programlarda çalışması için bir engel yoktur...

Firmamız bünyesinde idari bina içerisinde çay ve büro temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere bayan 25-40 yaş aralığında, dış görünüşüne önem veren, diksiyonu düzgün eleman alınacaktır. Çalışma yeri Ankara yolu 15. km fabrikamız olup Afyonkarahisar'a servis imkanı vardır...

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 3200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalara çağrı..

Afyon / Tümü Mass Direct

DÖNEMSEL PROJELERİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE TÜM TÜRKİYE’DE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ Genel Nitelikler • 18- 28 Yaş arası, • Yüksek iletişim becerisine sahip • En az lise mezunu, • bayan. İŞ TANIMI : Müşterimiz olan firmaların dönemsel olarak perakend..

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 3200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalar..

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 3200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi / tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmal..

İş Tanımı Türkiye İş Kurumu'na kayıtlı ve 4857/30 yasa gereği engelli personel kapsamında değerlendirilebilecek adaylarımızın ön yazılarında, engellerini ve engel derecelerini net olarak açıklamalarını, hangi pozisyonlarda görev alabileceğini ve uzmanlık alanlarını belirtmenizi rica ede..

Afyon / Afyonkarahisar EFOR YÖNETİM

Şirket Tanıtımı; Şirketimiz Efor Yönetim Hizmetleri ve İ.K. Tic.Ltd.Şti. firması olarak İstanbul Ataşehir Merkezli, Gebze Şube, Afyon Şube , Şubelerimizde Fabrika, Tesis, Lojistik Depolar, Antrepolar, Üretim Tesislerine vasıflı(beyaz yaka) ve vasıfsız (mavi yaka) personel temini, bordr..