Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon

GENEL NİTELİKLER Şirketimizin çeşitli departmanlarında engelli kadrosu kapsamında görevlendirilmek üzere engelli takım arkadaşları aramaktayız. En az lise mezunu, 18-35 yaş aralığında olan, MS Office kullanımına hakim . Takım çalışmasını seven, ..

Afyon / Tümü Omuz Omuza

GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu, • 18-32 yaşları arasında, • Bilgisayar kullanabilen, özellikle MS Office programlarına hakim, • İletişimi kuvvetli, • İkna yeteneğine sahip, özgüveni ve çalışma disiplini yüksek, • Telefonda akıcı ve etkin konuşabilen, d..

Denizbank,Finansbank ve TEB ortaklığında kurulan Bantaş, Değerli Kargo Lojistik ve Güvenlik Hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir.5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetleri'ne dair kanun çerçevesinde banka ve kurumlara nakit taşıma, işleme, saklama, ATM nakit desteği ve ATM birinci seviye banka hizm..

Afyon / Afyonkarahisar Askom Telekomünikasyon Ltd. Şti.

Firmamızda çalıştırılmak üzere Ehliyeti olan Seyehat engeli olmayan en az 1-3 yıl tecrübeli Elektrik / Elektronik Mühendisi..

Bölgenizde yaşanan trafik kazalarının takibi, kazalarda yaralanan ya da vefat eden mağdurların bilgilerine ulaşarak, * Onlarla birebir iletişime geçmek suretiyle vereceğimiz eğitimler ile kendilerine trafik sigortaları hakkında bilgi verecek * Yaşadıkları elim olay sonras..

Afyon / Tümü Selka Kozmetik

1.ŞİRKET PRENSİPLERİNİN DIŞINA ÇIKAMAYACAK. 2.SEYAHAT PROBLEMİ OLMAYAN .EN AZ B SINIFI EHLİYET SAHİBİ OLAN, ŞEHİRLER ARASI YOL DENEYİMİNE SAHİP OLAN. 3.DİKSİYONU DÜZGÜN. 4.EN AZ LİSE MEZUNU ve ASKERLİKLE İLİŞKİLERİ BULUNMAMASI GEREKMEKTEDİR. 5.AL..

Afyon / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı Günlük operasyonel işleyişi planlamak ve aksamadan yürütülmesini sağlamak. Şube bünyesindeki faaliyetlerin genel Şirket Sistemi doğrultusunda gerçekleştirmek; gözlem ve kontrol etkinliğini sağlamak Şube ekibine liderlik etmek Bölge Müdürlüğünce belir..

Afyon / Bolvadin Teksan Isı Sistemleri

FİRMAMIZ BÜNYEMİZDE ÇALIŞAÇAK DOGALGAZ TESİSAT USTASI İHTİYACIMIZ VARDIR DOGALGAZ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ VE DENEYİMLİ DOGALGAZ KAYNAKÇI YETKİ BELGESİ OLAN (elektrik kaynağı) KALORİFER TESİSAT BİLGİSİ OLAN EHLİYETİ OLAN UZUN SÜRE ÇALIŞMAK İSTEYEN EKİ..

Afyon / Bolvadin Borentek İnşaat

Afyon Bolvadin-Emirdağ arasında olan şantiyemize C SINIFI iş güvenliği uzmanı aranmaktadır..