Afyon İş İlanları

Şehir: Afyon

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 2200 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalar..

GENEL NİTELİKLER Mutlu çalışanlar, mutlu müşteriler, mutlu hissedarlar vizyonu ile hedeflerine koşan Tempo Çağrı Merkezi, 2001 yılından beri yaklaşık 1500 kişilik ekibi ile çağrı merkezi/tele satış sektöründe yenilikçi yaklaşımlarla fark yaratmakta ve ülke ekonomisine yön veren firmalar..

Afyon / Emirdağ ASELMAK

Çifteler Kadıkuyusu Mevkii' nde faaliyet gösteren Magnezyum Tesisimizin Bakım Onarım Bölümü' nde "Mekanik Bakım İşçisi" olarak çalışacak aşağıdaki niteliklere uygun takım arkadaşları aramaktayız. - Meslek liselerinin kaynak teknolojisi, metal işleri, torna tesviye vb. bölümlerinde..

Afyon / Emirdağ Prestij Vıp Güvenlik

Afyon - Emirdağ - Salihler Köyünde bulunan Enerji santrali projemizde gece ve gündüz çalıştırılmak üzere 22-50 yaş arası Özel Güvenlik Kimlik Kartı sahibi Bay personel alınacaktır. Maaş = 1750 TL + SGK Müracaat: PRESTİJ VIP GÜVENLİK : Operasyon Müdürü Ferruh K..

Afyon / Tümü Aras Kargo

Şirket / İş Tanımı •Görev yapılan transfere gelen kargoları zamanında ve hasarsız bir şekilde alıcılarına ulaştırmak. •Görev yapılan transferden gönderilen kargoların müşterilerden zamanında alınmasını ve transferden sağlıklı bir şekilde çıkışını sağlamak. •Görev yapılan ..

Afyon / Afyonkarahisar Vanilla Cafe Bistro

Bay- Bayan Servis elemanları aranmaktadır. Sizde Vanilla ailesinin bir üyesi olmak isterseniz onlıne başvuru yapabilirsiniz...

Afyon / Tümü 3İZ İnsan Kaynakları

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Çağrı Merkezi sektörünün Türkiye'de lider kuruluşlarından olan kurumsal müşterimiz için aşağıdaki niteliklere uygun Urfa ya da Afyon lokasyonlarından birinde görev almak üzere '' Müşteri Temsilcisi'' adayları aramaktayız. GENEL NİTELİKLER : ..

Afyon / Afyonkarahisar Mekânet Restaurant

AFYONKARAHİSAR merkezde yeni açılan lüks Restaurantımıza çorba ustası alınacaktır...

Afyon / Afyonkarahisar Safiye Sultan Kız Öğrenci Yurdu

Firmamız da çalıştırılmak üzere bayan elemanlar alınacaktır..

18 - 45 yaşları arasında, • En az ortaokul mezunu • Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip, • Girişken ve güleryüzlü, sabırlı • Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, • Ofis dışında çalışmaya istekli, -Seyahat engeli olmayan, ..