Ankara Danışman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Danışman
Ankara / Tümü Başar Eğitim

MEB ONAYLI UZAKTAN EĞİTİM DERSHANESİNİN KURUCUSU OLAN FİRMAMIZDA VE YİNE KURUMUMUZ BÜNYESİNDEKİ NAR AKADEMİ DE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE AKTİF SATIŞ DANIŞMANLARI ALINACAKTIR. -İSTİHDAM EDİLECEK PERSONELE KURUM İÇİ EĞİTİM VERİLECEKTİR. -İYİ İLETİŞİM VE SUNUM BECERİLERİNE SAHİP -17.30..

Ankara / Çankaya Nar Akademi

Eğitim Kurumumuza Part - Time olarak çalışacak bay ve bayan arkadaşlar aramaktayız. Çalışma şekli akşam 18:00 - 21:00 saatleri arasında sahada yapılacaktır. Adaylarda aranan özellikler iş disiplini olan, ahlaklı uzun süreli çalışmayı hedefleyen kariyer odaklı yüksek getirisi olan bir iştir. Kılık kı..

Ankara / Çankaya System Gayrimenkul

ANKARA ÇANKAYA MESNEVİ'DEKİ EMLAK OFİSİMİZE GAYRİMENKUL DANIŞMANLARI ALINACAKTIR. AYNI SEKTÖRDE DAHA ÖNCE ÇALIŞMIŞ OLMAK TERCİH SEBEBİDİR...

Ankara / Çankaya 1453 Grup

Uluslararası Turizm sektöründe öncü firmamızda,Türkiye'nin ilk tematik projesinde çağrı merkezi ve proje danışmanı departmanında ofis içinde görev alacak; Kariyer hedefleyen Diksiyonu düzgün Takım çalışmasına yatkın Ekiple uymlu eğlenerek iş bilinciyle çalışacak, Para ..

Ankara / Etimesgut Yılmazturizm

ETİMESGUT’ta ki ŞİRKETİMİZE ÇAĞRI MERKEZİ PROJE DANIŞMANI ALINACAKTIR… İŞ TANIMI: Hafta içi (Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma) ofis içerisinde sabah 10:30 akşam 20:00 arasında telefonla misafirleri arayarak ücretsiz tanıtım organizasyonuna davet ediyoruz. (NOT: Asla telefo..

Ankara / Çankaya Alpa Tur

Kurumumuzda çalıştılmak üzere; Üniversite mezunu, Tercihen Yurtdışı Vize işlemlerinde veya turizm sektöründe tecrübeli, Akıcı Ve düzgün diksiyonu olan, Telefonda iletişim ve problem çözme yeteneği güçlü, Şikayet yönetiminde başarılı ve müşteri bağlılığı yaratabilen,..

GRUP VOLVO YETKİLİ SATICI BAYİİNDE GÖREVLENDİRMEK ÜZERE BAYAN SATIŞ TEMSİLCİSİ ALINACAKTIR. •Üniversite mezunu, •Tercihen otomotiv sektöründe binek araç satışı konusunda deneyimli, •Otomotiv sektörü dinamiklerini yakından takip eden, •B sınıfı sürücü belgesi sahibi ..

Grup Volvo Yetkili Servisi için 1.MYO Otomotiv bölümünden mezun, 2. Otomotiv sektöründe servis danışmanlığında en az 1 yıl konusunda deneyimli, 3. Araç mekaniğini iyi bilen, 4. İnsan ilişkileri güçlü ve prezantabl, 5. Diksiyonu düzgün ve ikna kabiliyetin..

Ankara / Çankaya Kk Mimarlık A. Ş

Kızılay'da bulunan çalışma Ofisimize; -Acenteliğimiz de poliçe üretimi yapabilen -Sigortacılık alanında deneyimli -Diksiyonu düzgün -Segem belgeli -Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen -Çapraz satış konusunda yetenikli -Müşteri ilişkileri kuvvetli..