Ankara Danışman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Danışman
Ankara / Yenimahalle Nira Medya A. Ş.

Konusunda hakim kosgeb,tübitak ve tarım kredilerinde deneyimli bay / bayan danışmanlar aranmaktadır...

Ankara / Çankaya Köksallar Grup

ANKARA BALGATTA Kİ OFİSİMİZE TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ SATIŞ GİBİ ŞEYLER YOKTUR SADECE TELEFONDA 3 SORULU ANKET YAPIYORUZ DİLERSENİZ GÖRÜŞMELERİMİZE AİLE FERTLERİNİZ İLE GELEBİLİRSİNİZ..

Yabancı çalışma izni ve ikamet izni danışmanlık hizmetleri veren firmamıza; - Alanında uzman, - Güncel mevzuatları takip eden, - Gelen telefonları yanıtlayabilecek ve doğru yönlendirmelerde bulunabilecek, - Tercihen upper düzeyde İngilizce konuşabilen, - Araştırm..

Ankara / Çankaya Premium İnvest

Yatırımını ve yönetimini yaptığımız konut ve ticari projelerin satış bölümünde yer alacak, kariyer hedefleri olan, gelişime açık Yatırım Danışmanları alınacaktır. Diksiyon ve görünüm olarak kurumumuzu temsil edebilecek, aktif olarak araç kullanabilen, üniversite mezunu adaylar başvuru yapabili..

Ankara / Etimesgut İşim Emlak

ELVANKENT'TEKİ EMLAK OFİSİMİZE; TERCİHEN SEKTÖR TECRÜBESİ OLAN, PAZARLAMA DA KENDİSİNE GÜVENEN, AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN. SABİT MAAŞLI YA DA İSTEĞE BAĞLI OLARAK PİRİM SİSTEMİ İLE ÇALIŞACAK BAY BAYAN SATIŞ TEMSİLCİLERİ ALINACAKTIR...

Ankara / Çankaya Elmatur

İstanbul, Ankara ve İzmir'de faaliyet gösteren ofislerimizde "Draft Eğitim" markamızın projelerinde çalışmak üzere; Eğitim sektöründe tecrübe sahibi, İngilizce'ye hakim, İletişimi ve ikna yeteneği güçlü, Geliştirilen projelere uyum sağlayabilecek, Yenilikçi düşün..

Ankara / Çankaya Ulc Yurtdışı Eğitim

Firmamızın Istanbul ve açılacak olan Ankara şubelerinde istihdam edilmek üzere Almanca ve İngilizce bilen personel alınacaktır. Adayın; - en az 10 yıl yurtdışında yaşamış olması - üniversite mezunu olması tercih sebebidir. Diğer niteliklerdeki profıller de tek tek inc..

Ankara / Keçiören Etiket Mağazaları

*KEÇİÖREN MAĞAZAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE, *HEDEF ODAKLI ÇALIŞMAYI SEVEN, *SUNUM BECERİSİ VE İKNA KABİLİYETİNE SAHİP OLAN, *TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN VE İNSAN İLİŞKİLERİ KUVVETLİ, *EN AZ LİSE MEZUNU, *SATIŞ KONUSUNDA TECRÜBELİ, *ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ, *EKS..

Aranan Nitelikler Panora AVM'de bulunan Boyner mağazamız için aşağıdaki niteliklere uygun "Satış Danışmanı" olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz. En az lise mezunu , Modayı yakından takip eden , Başvurduğu pozisyonda minumum 1 yıl deneyimli , MS..