Ankara Danışman İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Danışman
Ankara / Çankaya Tutku Grup

Gayrimenkul sektöründe kurumsal olarak faaliyet gösteren 6 yıllık deneyime sahip şirketimizde; tüm ÇANKAYA ,YENİMAHALLE, ETİMESGUT bölgelerinde profesyonel olarak satış danışmanlığı yapmış tecrübeli kendine güvenen satış danışmanları aramaktayız. Bizimle birlikte KONUT, VİLLA, ARSA, TİCARİ GAYRİMENK..

Ankara / Çankaya Tutku Grup

Ankara'nın en değerli bölgelerinden biri olan Çukurambar ve çevresinde, dünyaca ünlü gayrimenkul markası REALTY WORLD firmasının şubesi olarak faaliyet göstermekteyiz. Uluslararası bir firmanın çatısı altında, seçkin ve nezih bir ortamda çalışmak isteyen, Çok kazanmak isteyen, girişken, insan ilişki..

Fabrika projesinde hizmetlerinin yürütülmesi ile görevlendirilecek; • B sınıfı ehliyeti olan, • Ortaokul veya lise mezunu, • Diksiyonu düzgün, • En az 1,75 m. boyunda, • Ankara'da ikamet eden, • Bay güvenlik veya Danışma görevlileri aranmaktadır...

Tercihen segem belgeli veya sigorta konusunda tecrübesi olan. Ya da sigortacı olmayı kafasına koymuş ve istekli olan. Bayan, güleryüzlü, dürüst ve uzun süreli ve tam zamanlı çalışabilecek bir takım arkadaşı arıyoruz...

Firmamızda çalışmak üzere; Erasmus+ ve eğitim sosyal içerikli projeler konusunda deneyimli olan veya kendini bu alanda geliştirmek isteyen, İngilizce dil bilgisine sahip, en az lisans mezunu, proje yazma oluşturma, yürütme yetenekleri bulunan, işbirliğine yatkın, iletişim gücü yüksek bayan çalışma a..

ANKARA ÇANKAYA'DA BULUNAN ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK HİZMETİ VEREN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE AŞAĞIDAKİ NİTELİKLERE SAHİP ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ. *ÜNİVERSİTELERİN VEYA LİSELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN, *TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK, *40 YAŞINI AŞMAMIŞ, *ASGA..

Ankara / Çankaya Aysev Ticaret

Ofis içinde çalışacak bayan elemanlar aranıyor...