Ankara Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Ofis Elemanı

İş TanımıAmerikan Kültür Anaokulları Eryaman Temsilciliğimizde görevlendirilmek üzere; EĞİTİM KOÇU alıancaktır.    Aranan Nitelikler    Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olan, Çok İyi derecede ..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş Tanımı Eğitim Fakültelerinin Sınıf Öğretmenliği bölümlerinden mezun Pedagojik Formasyona sahip, Alanında yeterli bilgi birikimine sahip ,mesleği ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilen Çağdaş eğitim yöntem ve teknolojilerini kullanabi..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıUğur Okulları Balgat Kampüsü Gelen misafirleri karşılayabilecek ve yönlendirebilecek,Ofis içerisindeki koordinasyonu sağlayabilecek,Gelen evrak ve kargo takibini yapabilecek,Planlanan etkinlikleri takip eder..

Aranan NiteliklerANKARA GAZİOSMANPAŞA'DA BULUNAN İNŞAAT FİRMAMIZA; Diksiyonu düzgün, dış görünümüne özen gösteren, Dikkatli, titiz ve düzenli çalışmayı alışkanlık edinmiş, Telefon trafiğini yönetebilmek,santral, fotoko..

Ankara / Tümü İLKE MEDİKAL

İş Tanımı sadece Çağrı Merkezi ve Telefondan Satış alanlarına odaklanmış bir kuruluştur. Uzmanlık alanı olan telefonda pazarlama/satış hizmeti  ve çağrı merkezi hizmeti  olmak üzere satış sonrası destek hizmetleri, anket, sipariş ve kampanya yönetimi, müşteri ilişkileri yönet..

Ankara / Tümü Migros Ticaret AŞ.

İş TanımıFull Time/ Part Time Tezgahtar olarak; Mağazanın gereksinim duyduğu miktar ve nitelikte ürün siparişini hazırlamaktan, Reyon ve etiketlerin güncel ve düzenli olmasından, Kampanyaları ve özel fiyatlı ürünleri takip e..

Ankara / Tümü İLKE MEDİKAL

İş TanımıÇağrı Merkezine ulaşan müşterilerin taleplerini en hızlı ve doğru şekilde karşılamak,Sorunları çözüme kavuştururken müşteri memnuniyetini üst seviyede tutabilmek, Eşsiz müşteri deneyimini sağlamak için..

Ankara / Tümü TELESES GROUP

İş Tanımıİç mimari ve tasarım firmamızda görevlendirilmek üzere; dış görünümüne önem veren, presantable ve sorumluluk sahibi, bayan iç mimar arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler1)Autocad bilen ve teknik çizim detaylarına hakim 2)3..

Ankara / Tümü İLKE MEDİKAL

İş TanımıÇağrı Merkezi bünyemizde satış süreçlerine hakim, kendisine bağlı ekibin koordinasyonu ve iş planlamasını gerçekleştirip belirlenen hedeflere ulaşmasını sağlayan BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI arayışımız mevcuttur.Aranan Nitelikler..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıPronet Güvenlik Sistemlerinin Çözüm Ortağı olarak hizmet veren, Ankara  Bölgesinde Faaliyet Gösteren Korel Güvenlik Sistemleri bünyesinde görevlendirilmek üzere:Aranan Nitelikler  En az Lise..