Ankara Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Ofis Elemanı

İş Tanımı   Dental alanda faaliyet gösteren ve Merkez Ofisi Ankara’da bulunan şirketimiz için, aşağıda belirttiğimiz İş Tanımı ve Nitelikler doğrultusunda görevlendirmek üzere “ TAHSİLAT PERSONELİ “ arayışımız bulunmaktadır.   * Ofis ..

İş TanımıAnkara Keçiören'deSuperonline İç Anadolu Bölge Çözüm Merkezi HomeNET bünyesinde, satışla ilgili sözleşmelerin takibini gerçekleştirerek, satışı yapılan ürün ve hizmetlerin kurulum ve arızalarının çözümlenmesi için abonelerden randevu alarak ilgili ekiplerin yön..

Ankara / Tümü İLKE MEDİKAL

İş TanımıŞirketimiz Ankara Genelinde Şubeleri Bulunan çağrı  Merkezi Otomotiv Kuyumculuk Ve inşaat Alanında Faaliyet Göstermekte. Aranan Nitelikler  Esnek Çalışma Saatlerine uygun Yapılacak görevler Şirket yöneticimize Baglı Ofi..

Ankara / Tümü ASİL A.Ş.

İş Tanımı150 ve üzeri personeli olan bir şantiyede Şantiye Muhasebecisi olarak görev yapmış, Ankara Merkez ofisimizde çalıştırılmak üzere Muhasebe Sorumlusu alınacaktır.Aranan Nitelikler 30-45 yaş arası Seyahat engeli ol..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

Aranan NiteliklerMerkezi Ankara Ostim olan işletmemizin, Sekreterlik departmanında çalıştırılmak üzere, -       En az lise veya yüksekokul mezunu, -       Telefon trafiğini yürütebilecek, -       Misafir karşılama ve yönlendirme konusunda tecrübeli,..

Ankara / Tümü İLKE MEDİKAL

İş Tanımı sadece Çağrı Merkezi ve Telefondan Satış alanlarına odaklanmış bir kuruluştur. Uzmanlık alanı olan telefonda pazarlama/satış hizmeti (telesales/marketing) ve çağrı merkezi hizmeti  olmak üzere satış sonrası destek hizmetleri, sipariş ve kampanya yönetimi, müşteri il..

İş Tanımı3 yıllık firmamız da ; Çelik yapıların modellenmesinde ve detaylandırılmasında çalışacak teknik ressam aranmaktadır. Aranan Nitelikler Üniversite ve MYO ilgili bölümlerinden mezun, İlgili paket programları en iy..

İş TanımıTıbbi Cihazlar Sektöründe faaliyette bulunan Amerikan Sermayeli Müşterimizin “İstanbul ve Ankara”  ofisleri için OFİS ASİSTANI arıyoruz. Gelen telefonların karşılanması, yönlendirilmesi Kurye, kargo gönderimleri,..

İş TanımıSIHHİYE'DE BULUNAN KURUMSAL ÇAĞRI MERKEZİMİZE OFİS İÇERSİNDE MASA BAŞINDAN TELEFON İLE FİRMAMIZIN BELİRLEMİŞ OLDUĞU MÜŞTERİ LİSTESİNE BİTKİSEL ÜRÜNLERİN TANITIMINI VE SATIŞINI YAPABİLECEK,DENEYİMLİ VEYA DENEYİMSİZ YETİŞTİRİLMEK ÜZERE BAYAN ELEMANLAR ALINACAKTIR.SATIŞ..

Ankara / Tümü VETRACO GROUP

İş Tanımı   Aranan Nitelikler İzmit şubemiz için ; Ofis yönetimi ön muasebe konusunda en az 2 yıl tecrübeli .Organizasyon,Planlama ve temsil yeteneği güçlü .Sonuç odaklı takipçi diksiyonu düzgün.Detayla..