Ankara Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Ofis Elemanı
Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıYURT İÇİ VE YURT DIŞI İNŞAAT YATIRIM TAAHHÜT GURUBU Aranan NiteliklerİLERİ SEVİYEDE İNGİLİZCE KONUŞMA VE ÇEVİRİ BİLGİSİ YANI SIRA BİR İŞİ BAŞLAYIP NETİCELENDİREBİLECEK TAKİP VE KOORDİNASYON BECERİSİNE SAHİPARAŞTIRMACI VE GİRİŞKEN..

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıYURT İÇİ VE  YURT DIŞI  İNŞAAAT YATIRIM GURUBUAranan NiteliklerGENEL VE İDARİ SEKRETERYANIN YÖNETİMİ/ TERCİHEN İNGİLİZCE BİLEN İLERİ SEVİYEDE RANDEVULARIN DÜZENLENMESİ YAZIŞMALARIN SAĞLANMASI TELEFON TRAFİĞİ  İŞ AKIŞI..

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıULUSLARARASI VE YURT İÇİ İNŞAAT VE YATIRIM GRUBUAranan NiteliklerSPONTANE ÇEVİRİ SEVİYESİNDEDIŞ TİCARET KONUSUNDA YAZIŞMA VE ARAŞTIRMA MALZEME ARAŞTIRMA DIŞ PİYASALARDANÇEVİRİİHALE METİNLERİYAZIŞMALAR..

Ankara / Tümü ELYA GROUP

İş TanımıULUSLARARASI VE YURT İÇİ İNŞAAT YATIRIM TAAHHÜT GURUBU İLERİ SEVİYEDE İNGİLİZCE BİLGİSİ ŞARTTIR.Aranan NiteliklerİLERİ SEVİYEDE İNGİLİZCE ÇEVİRİ BİLGİSİ ARAŞTIRMACI VE GİRİŞKEN  İŞ ODAKLI DÜŞÜNEN VE SÜREKLİ İŞ HEDEFİ OLAN..

Ankara / Tümü REALTY WORLD

İş Tanımı1973’te ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırım ve yılda % 30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir.  Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin..

BALGAT CEVİZLİDERE MAHALLESİNDE HİZMET VERMEKTE OLAN OFİSİMİZE TEMİZLİK VE MUTFAK İŞLERİ İÇİN BAYAN ELEMAN ALINACAKTIR...

Ankara / Çankaya Baytok Hukuk Bürosu

GENEL NİTELİKLER Hukuk büromuzun Muhasebe Departmanında çalışmak üzere muhasebeci arayışımız bulunmaktadır. ARANAN ÖZELLİKLER • En az lise mezunu • Hukuk bürosu deneyimi olan ve meslekte tecrübesi bulunan • Sorumluluk alabilecek, gider/gelir kalemlerini kendi in..

İş Tanımı En az lise mezunu, Aktif olarak araç kullanabilen ve Ankara'yı bilen, Gerektiğinde ofis içi işlerin tümünde görev alabilecek,Şirket adına fatura, resmi belge, döküman, kargo vb teslim edebilecek ve alabilecek, Özel ve resmi kuruml..

Ankara / Çankaya Mesnevi Turizm

Turizm Firmamızın servis kayıt departmanına,Özel okullarda öğrenci servis kayıtlarını alabilecek, Microsoft Office programlarını kullanabilen, diksiyonu düzgün, iletişimi kuvvetli, güler yüzlü , giyimine özen gösteren bay bayan personel alınacaktır. DİKMEN, ÖVEÇLER, BALGAT ve çevresind..

Ankara / Yenimahalle Metis Biyoteknoloji

Tıbbi Cihaz üretimi yapmakta olan şirketimizin Kazan' da bulunan fabrika binasında sekreterya ve ön muhasebe işlerinde çalıştırılmak üzere; * Temel Office bilgisayar programlarını kullanabilen, * Daha önce ofis içinde benzer bir görevde çalışmış, * Ön Muhasebe bilgisi olan, *..