Ankara Ofis Elemanı İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Ofis Elemanı
Ankara / Yenimahalle Neta Reklam

ön muhasebe bilen eleman arıyoruz...

Ankara / Tümü TELESES GROUP

İş Tanımıİç mimari ve tasarım firmamızda görevlendirilmek üzere; dış görünümüne önem veren, presantable ve sorumluluk sahibi, bayan iç mimar arayışımız bulunmaktadır.Aranan Nitelikler1)Autocad bilen ve teknik çizim detaylarına hakim 2)3..

İş TanımıALANINDA DENEYİMLİ,İLETŞİMİ İYİ KAYIT KABUL ELEMANI ALINACAKTIR...Aranan NiteliklerFİZİĞİ VE DİKSİYONU DÜZGÜN OLMASI..

Ankara / Altındağ Ümit Ofset

TİCARET LİSESİ MEZUNU TEK DÜZEN HESAP PLANINA HAKİMUYUMLU VE SAKİN MUHASEBE BÖLÜMÜNE YARDIMCI ELEMAN..

Ankara / Tümü İLKE MEDİKAL

İş TanımıÇağrı Merkezi bünyemizde satış süreçlerine hakim, kendisine bağlı ekibin koordinasyonu ve iş planlamasını gerçekleştirip belirlenen hedeflere ulaşmasını sağlayan 35  BAYAN ÇALIŞANIMIZIN YANINA 15 TAKIM ARKADAŞLARI arayışımız mevcuttur...

Ankara / Çankaya Hursoft Yazılım

Şirket bünyesinde Yazılım Eğitim Destek Departmanında çalıştırılmak üzere Önlisans yada Lisans Bilgisayar Bölümlerinden mezun çalışma arkadaşları aranmaktadır. Öğrenmeye acık yetiştirilecek eğitim destek elemanı alınacaktır...

Ankara / Tümü ÖZ ER KA İnşaat

İş TanımıÖZ ER-KA AŞ. ile İŞKUR işbirliği ile başlatılan işbaşı eğitim programı çerçevesinde eğitilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip, " bir mesleğim olsun " diyen çalışanlar arıyoruz. Şirketimiz ve İŞKUR işbirliği ile yürütülen bu ..

Ankara / Yenimahalle Ckc Net

ATB'deki işyerimize Ofis işleriyle ilgilenecek Bayan eleman aranıyor...

Ankara / Tümü İLKE MEDİKAL

İş TanımıÇağrı Merkezi bünyemizde satış süreçlerine hakim, kendisine bağlı ekibin koordinasyonu ve iş planlamasını gerçekleştirip belirlenen hedeflere ulaşmasını sağlayan BAYAN TAKIM ARKADAŞLARI arayışımız mevcuttur.Aranan Nitelikler..

Ankara / Tümü İLKE MEDİKAL

İş Tanımı sadece Çağrı Merkezi ve Telefondan Satış alanlarına odaklanmış bir kuruluştur. Uzmanlık alanı olan telefonda pazarlama/satış hizmeti (telesales/marketing) ve çağrı merkezi hizmeti  olmak üzere satış sonrası destek hizmetleri,sipariş ve kampanya yönetimi, müşteri ili..