Ankara Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıDental alanda faaliyet gösteren ve Merkez Ofisi Ankara’da bulunan şirketimiz için, aşağıda belirttiğimiz İş Tanımı ve Nitelikler doğrultusunda görevlendirmek üzere “ STOK SORUMLUSU “ arayışımız bulunmaktadır.   İş Tanımı..

Ankara / Tümü yukledik.com

İş Tanımıyukledik.com online nakliyat sektöründe güvenli ve karlı yeni nesil taşımacılık sistemidir.  Türkiye’nin en büyük online lojistik platformu yukledik.com yazılım ekibimize katılacak “PHP Yazılım Uzmanı” arıyoruz.Aranan Nitelik..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş Tanımı Sektörünün önde gelen Kafe/Restoran/Pastane zincir mağazalarımızın Ankara şubelerinin işletmesinden Yönetim Kurulu adına yetkili Maaş + Prim sistemi ile çalışacak Genel Müdür aranmaktadır.  Yönetim Kurulu tarafından belirl..

İş Tanımı-Muhasebe konusunda deneyimli, -Beşeri ilişkileri kuvvetli,-Tercihen likom plus program tecrübesi olan, 25-40 yaşlarında personel.  ..

Ankara / Tümü Uğur Okulları

İş TanımıUĞUR OKULLARI (Balgat Kampüsü) Üniversitelerin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden mezun ya da PDR sertifikası bulunan , Pedagojik formasyona sahip,Alanında yeterli bilgi birikimine sahip ,mesleği ile ilgili gelişmelerd..

İş TanımıÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'NİN gözetim ve desteğinde hizmet veren BEYSUKENT KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'NDA görevlendirilmek üzere,Aranan NiteliklerAnaokulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, rehberlik ve..

İş TanımıŞirketimizin ANKARA Çankaya şubesinde çalisacak,Tercihen görüntülü diyafon sistemlerinde deneyimli Elektrik-Elektronik Teknisyen ve Teknikerleri aramaktayız.  Aranan Nitelikler Teknik Lise mezunu, Devre mo..

İş Tanımı Üniversite mezunu, Müşteri ilişkileri, memnuniyeti ve satış konusunda en az 5 yıl, Yöneticilik konusunda en az 3 yıl deneyimli Sorumluluk sahibi, Ekip çalışmasına yatkın, Hizmet sektöründe benzer bir pozisyonda..

Ankara / Tümü Altunbaş Sanayi A.Ş.

İş TanımıTOPTAN AV, BALIK VE KAMP MALZ ÜZERİNE FAALİYET GÖSTEREN ŞİRKETİMİZDE ÇALIŞACAK; PAZARLAMA BÖLGE MÜDÜRÜ ALINACAKTIR.    Aranan NiteliklerEn Az Lisans (Örgün Öğretim ) Mez..

Ankara / Tümü TAB GIDA

İş TanımıBaşta insan ve ürün olmak üzere tüm kaynakları, müşteriye en iyi hizmeti sunmak için bir arada kullanacağınız bir iş... Müşteri odaklı çalışma tarzı, hırsı ve motive edici lider kişiliğiyle ekibine örnek olabilecek bir Yöneticilik pozisyonu. Unutmayın ki,..