Ankara Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Orta Düzey Yönetici

İş TanımıArel Enerji, yenilenebilir enerji alanında 2011 yılından bu yana faaliyet göstermekte ve Türkiye'nin 4 güzide ilinde katı atık depolama sahalarında evsel atıklardan elektrik enerjisi üretmektedir. Ana faaliyet konusu biyokütle enerjisi üretimi tesisleri kurmak ve işl..

İş TanımıDünya da ilk üçe giren ve İtalya da 120 yıldır kalitesinden ödün vermeyerek, markasını varlığa dönüştüren Lavazza kahve zincirleri, 10 yıldır Türkiye de Lavazza- Best Coffee Shopmarkası ile hızla büyümeye devam etmektedir. 2015 yılı hedefleri..

İş TanımıElektrik - Elektronik Komponenti Satış ve Pazarlama konusunda faaliyet gösteren Firmamizda yer almak üzere eleman alinacaktir. Aktif olarak satış yapmak Mevcut müşteri portföyünü kullanarak ürün ve proje satışlarını artırmak. Yeni m..

İş TanımıOrman ürünleri sektöründe; yaklaşık yarım asırdır faaliyet gösteren markamızın Ankara Genel Müdürlüğünde görevlendirilmek üzere Pazarlama ve Kurumsal İletişim Sorumlusu arıyoruz. Bağlı Departmanın yıllık iş planlarının oluşturulması, iletişim aktivitel..

İş Tanımıİhracat ve ithalat operasyon süreçlerinin yönetilmesi Yurtdışı siparişler konusunda üretim birimi ile koordineli çalışmak İhracat ve ithalatlar hakkında üst yönetime raporlama yapılmasıAranan NiteliklerAnkara Saray/Kaza..

İş TanımıVisco Electric ledli aydınlatma sektöründe ve kesintisiz güç kaynakları alanında faaliyet gösteren sektörün öncü firmalarında birisidir. Ankara merkez ve fabrikası bulunmak ile beraber İstanbul ve İzmirde bölge ofisleri bulunmaktadır. Türkiye genelind..

Ankara / Tümü Midas Hotel

İş TanımıAnkara’da bulunan 4* Yıldızlı Otelimize Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapacak çalışma arkadaşı aranmaktadır.Aranan Nitelikler Turizm sektöründe ve  Otel satış ve pazarlama faaliyetlerinde en az 5 y..

Ankara / Tümü E-Yönetici Ltd. Şti.

İş TanımıŞirket Tanıtımı: 1992 yılından bu yana entegre tesis yönetim hizmetleri konusunda profesyonel çözümler üreten E-Yönetici, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde 100'ün üzerinde projede hizmet vermektedir. İstanbul ve Ankara'da yönetimini üstlendiğimiz proje..

İş Tanımıdökümhane bölümünde çalışacak, ergitme ,spero ve pik döküm konusunda tecrübe ve deneyime sahip,Aranan Nitelikler  -Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden Mezun -İyi Düzeyde Office Programlarını kullanabile..

Ankara / Tümü LORİS PARFUM

İş TanımıKozmetik Sektöründe faaliyet gösteren ve 200 e yakın mağazası bulunan firmamızın İÇ ANADOLU bölgesinde bulunan mağazalarını geliştirmek, denetlemek, potansiyel il ve ilçelerde yeni mağazaların açılması için çalışamalarda bulunmak.Aranan Nitelikler..