Ankara Orta Düzey Yönetici İş İlanları

Şehir: Ankara Pozisyon: Orta Düzey Yönetici
Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıYiyecek İçecek (Ağırlıklı olarak Catering sektöründe) Avrupa menşeili uluslararası alanda bir çok ülkede hizmet veren geniş çaplı operasyon kapasitesine sahip şirketler grubumuzun Türkiye yapılanmasında istihdam edilmek üzere Aranan Nitelikler..

İş Tanımı  Arsis Grup 1984 yılında kurulmuş olup 32 yıldır faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdürmektedir. Başta Hollanda ve Almanya olmak üzere sektöründe öncü olan firmaların Türkiye Distribütörü olan firmamız Arsis Grup, ülkemizde elektron..

İş TanımıRollhouse Bilkent Şubemizde Restaurant bölümlerinde görevlendirmek üzere, ekip ruhu ve anlayışı ile ev sahipliği rolünü en üst noktada hissederek uygulayacak, ekibine liderlik edecek Restaurant Çalışma Arkadaşı arıyoruz.Aranan Nitelik..

İş Tanımı  GESKON İNŞAAT Şirketler grubuna bağlı, Merkez ofimizde görev almak üzere aşağıdaki özelliklere sahip ‘MUHASEBE UZMANI / MALİ MÜŞAVİR’ aramaktayız.Aranan Nitelikler Üniversit..

İş TanımıTeknik çizim programlarını kullanabilen, üretim birimlerinin koordinasyon ve uyumunu sağlayabilecek, gerektiğinde yönlendirmelerde bulunabilecek ve inisiyatif alabilecek, üretim süreçlerini takip ve kontrol edebilecek, üretim hedeflerinin belirlenmiş olan kalite sevi..

İş Tanımı1998 yılından beri Ankara’da 5 bölgede hizmet veren firmamızın Eryaman Şantiye Yemekhanesinde çalıştırılmak üzere Gıda Mühendisi alınacaktır.   -Gıda Güvenliği Yönetim sisteminin Uygulanması ve sürekli iyişletirme çalışmalarının yapılması -Üreti..

Ankara / Tümü Şirket Bilgileri Gizli

İş TanımıTelekominikasyon sektöründe faaliyet gösteren Firmamızın İnsan Kaynakları departmanında görevlendirilmek üzere,  İşe Alım Süreçleri başta olmak üzere İnsan Kaynakları Süreçlerini şirket prosedürlerine göre planlamak,..

Ankara / Tümü Aşiyan Koleji

İş TanımıAşiyan Koleji'nde çalışmak üzere;- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,- En az 5 yıllık tecrübesi olan,- Sigara kullanmayan,- Alan bilgisine çok iyi derecede hakim,- İyi derecede bilgisayar kullanabilen,- Motivasyonu y..

İş TanımıIsıtma sektöründe faaliyet gösteren firmamız, Şili’den Çin'e kadar 6 kıta 53 ülkeye ihracat yapmaktadır. Merkez ofisi Ankara’da bulunan şirketimizin İHRACAT DEPARTMANINDA görevlendirilecek, aşağıdaki niteliklere sahip İHRACAT MÜDÜRÜ arama..

İş TanımıMaksimum hizmet, maksimum kalite ve maksimum verim vizyonuyla kurulan şirket, buhar cihazları ve vana satışlarının yanında mühendislik hizmetleri de sunmaktadır. Uzman mühendis ekibimizle sistemler konusunda proseslere yönelik özel çalışmalar da yapılmaktadır. ..